Espanyol

“No he estat al nivell que voldria en els darrers partits”

Sergi Darder. El migcampista fa autocrítica i assegura que el ‘Darderisme’ continúa ben viu

Després de la sessió d’entrenament matinal d’avui, ha comparegut en roda de premsa Sergi Darder. El migcampista ha reconegut el mal moment de l’Espanyol, sobre tot tenint en compte la diferència amb l’arrencada de la temporada. “Vam començar d’una forma molt positiva. Les sensacions eren bones, sobretot a casa. Ara estem en una mala ratxa, però no tan dolenta com alguns volen veure. Tot i això, no volem convèncer ningú que estem jugant bé”, ha dit. “Som els primers interessats a guanyar. Necessitem tornar tots al millor nivell i que l’afició confiï en nosaltres”, ha comentat també.

El mallorquí considera que el balanç de la primera part de la temporada és positiu, malgrat el mal moment que passa l’Espanyol. Amb tot, és exigent amb l’equip: “No hauria signat arribar a aquesta jornada amb 21 punts. Si empatem o perdem dissabte, estarem igual de motivats a principi d’any. Però només pensem a guanyar”. El Darderisme, que es va posar de moda en els bons moments, continua ben viu per al seu protagonista: “Pensem igual que quan va començar la temporada. No va amb mi enviar missatges negatius. Tot i el mal moment, ens ho hem de creure i demostrar que ara no som pitjors jugadors.”

Darder, en tot cas, és autocrític i no amaga que el seu moment de joc no és bo. “Sempre en vull més. No he estat al nivell que m’agradaria en els darrers partits. Però, això no em farà perdre la confiança”. Finalment, el d’Artà ha estat preguntat per l’últim rival del 2018, l’Atlético de Madrid. “Cada partit és un punt d’inflexió i una oportunitat. Som feliços quan guanyem i juguem bé, però no entrarem en una crisi si perdem dissabte. Una victòria abans de Nadal ens donaria força.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)