Espanyol

“Ens ho hem de creure”

Sergi Darder. El mallorquí relativitza el mal moment de l’Espanyol, considera que el balanç del curs per ara és bo i reconeix que en els darrers partits no ha estat al nivell que li agradaria

Després de la sessió d’entrenament matinal d’ahir, Sergi Darder va comparèixer en roda de premsa. El migcampista va reconèixer el mal moment que passa el seu equip, sobre tot tenint en compte la bona arrencada de la temporada. “Vam començar d’una forma molt positiva. Les sensacions eren bones, sobretot a casa. Ara estem en una mala ratxa, però no tan dolenta com alguns volen veure. No estem tan bé com al principi, però tampoc tan malament perquè acumulem cinc derrotes seguides. Som conscients de la situació i volem tallar-la. Tot i això, no volem convèncer ningú que estem jugant bé”, va dir. “Som els primers interessats a guanyar. Necessitem tornar tots al millor nivell i que l’afició confiï en nosaltres”, va comentar també.

El mallorquí considera que el balanç de la primera part de la temporada és positiu, malgrat el mal moment que passa l’Espanyol. Amb tot, és exigent amb l’equip: “Fa setmanes teníem 21 punts i m’hauria agradat tenir-ne més. Ara, vull arribar a 24, aquest dissabte. No pensem a empatar ni a perdre. Volem recuperar la ratxa que teníem abans. Hem de ser exigents, si cadascú dena el màxim, ajudarà l’equip a ser més a prop de la victòria.” El darderisme, que es va posar de moda en els bons moments, continua ben viu per al seu protagonista: “Pensem igual que quan va començar la temporada. No fa per mi enviar missatges negatius. Tot i el mal moment, ens ho hem de creure i demostrar que ara no som pitjors jugadors que abans.”

Darder, en tot cas, és autocrític i no amaga que el seu moment de joc no és bo. “Sempre en vull més. No he estat al nivell que m’agradaria en els darrers partits, però això no em farà perdre confiança.” Finalment, el d’Artà va ser interrogat per l’Atlético de Madrid. “Cada partit és un punt d’inflexió i una oportunitat. Som feliços quan guanyem i juguem bé, però no entrarem en una crisi si perdem. Una victòria abans de Nadal ens donaria força”, va manifestar abans de recordar: “L’any passat vam ser capaços de guanyar i aquest m’agradaria demostrar que també ho som.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)