Espanyol

Lardín defensa la seva gestió

Ex-director esportiu. Ha criticat Pau López. “No volia renovar. El moment de fer-ho era en marxar al Tottenham, i jo no hi era. Quan va ser aquí, era impossible perquè ja estava en un altre lloc. Li vam fer cinc ofertes i no va contestar”

L’ex-director esportiu de l’Espanyol, acomiadat l’abril passat amb Quique Sánchez Flores, ha defensat la seva gestió als micròfons d’Esports COPE “Quan t’acomiaden de la teva feina i creus que havies fet les coses bé fa més mal; el que més mal fa és que surts de la teva casa i no t’has ni pogut acomiadar de la teva gent”, ha dit el d’Esparreguera, que ha defensat el paper de Sánchez Flores. “Pel que fa a Quique, sé que el seu discurs en algun moment no va agradar, però veia la seva feina increïble. No van sortir les coses com pensàvem, no li van portar el que li van prometre, entenc que un home amb el seu bagatge estigués decebut”, i s’ha defensat deixant clara una cosa: “Vam portar jugadors que ara són importants i que alguns deixaran diners al club, com ara Hermoso i la gent que va sortir del filial. No es parla de Roca, Aarón, Marc Navarro, Melendo, Pipa, Puado.”

Lardín s’ha mostrat molt dur amb Pau López. “No volia renovar. El moment de fer-ho era quan va marxar al Tottenham, i jo no hi era. Quan era aquí, era impossible perquè estava ja en un altre lloc. És fàcil sortir i dir que la culpa és de Lardín; al seu agent li vam fer cinc ofertes diferents i no vam tenir cap resposta. És un noi que aprecio, però el que no puc fer és convèncer algú que no vol quedar-se, i ho saben Perarnau, Chen i la gent del club.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)