Espanyol

Retorn a l’activitat

Absents. Javi López i Hermoso, en plena recuperació, s’exerciten al marge en una sessió sense Hernán ni Duarte, tots dos amb permís del club

Gairebé una setmana després de gaudir de les vacances de Nadal, la primera plantilla de l’Espanyol va reprendre l’activitat dels entrenaments per començar a preparar el duel de lliga contra el Leganés, previst per al divendres 9 (21 hores); una sessió que va tenir les absències d’Hernán Pérez i Óscar Duarte. Tots dos futbolistes, que tenen el permís del club arran del llarg viatge que han hagut de realitzar, es reincorporaran avui a la dinàmica de grup a l’entrenament que l’equip farà aquest matí.

D’altra banda, Mario Hermoso continua el seu procés de recuperació de l’esquinç de turmell i va entrenar-se al gimnàs. Per la seva part, Javi López va mantenir-se al marge dels seus companys tot i realitzar treball de camp. No obstant això, s’espera que el capità blanc-i-blau es reincorpori avui mateix o demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)