Espanyol

“Any positiu” per a Melendo

Espanyol. El migcampista de Sant Adrià de Besòs fa un bon balanç des del punt de vista personal i insisteix en el discurs del “partit a partit”. “A final de temporada ja es veurà on som”, va dir

Segona sessió d’entrenament a la Dani Jarque després de la tornada de les vacances de Nadal. Amb un protagonisme creixent amb el pas de les jornades, Óscar Melendo va ser l’últim futbolista que va comparèixer en roda de premsa abans de cloure un 2018 que va valorar de forma positiva: “Personalment he anat de menys a més i ara em sento més protagonista.” Qüestionat per la dinàmica de resultats actual, el migcampista català es va mostrar optimista de cara al 2019. “Hem de seguir jugant com estem fent darrerament malgrat que els resultats no ens acompanyin. Veig l’equip com abans, entrenant-se amb la mateixa il·lusió; tant de bo puguem trencar la mala ratxa contra el Leganés.” Melendo, que va reconèixer que un dels millors moments que va viure va ser el gol que va anotar al Barça en l’eliminatòria de copa del curs anterior –“tothom me’l recorda, és un magnífic record que em queda de l’any”–, confia que l’aturada sigui el punt d’inflexió. “Anem partit a partit i a final de temporada ja es veurà on som”, va destacar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)