Espanyol

Rubi: “ No ens estem jugant el descens de categoria”

El tècnic. Es mostra optimista davant el repte de trencar la mala ratxa de sis derrotes seguides. “Estic super bé i convençut que aquests mals moments seran una anècdota a final de temporada” tot i que avisa: “no hi han excuses” per no guanyar al Leganés

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ ha comparegut aquest matí a l’auditori del RCDE Stadium per valorar la prèvia del partit davant el Leganés. Un duel transcendental per tallar la ratxa de sis derrotes consecutives en lliga. L’equip blanc-i-blau, i per extensió, el seu tècnic necessiten els tres punts per tallar l’hemorràgia i evitar que la crisi esportiva agafi dimensions gegantines. El preparador, com ha fet en els últims partits, donarà la llista demà al matí.

La importància del partit.

És especial perquè és el primer partit de l’any i després, estadísticament, la dada que tenim de tants partits sense guanyar. La proposta serà la de sempre: ser protagonistes i portar el pes del partit”.

Aturada de Nadal.

“Fer alguna cosa diferent ens ha vingut bé. La gent està preparada i hem treballat bé, Demà, l’Espanyol, farà un molt bon partit”.

Se la juga?

“Estic super bé i des de que decideixo ser entrenador ser que hi hauran moments bons i dolents. Quan guanyaven estava tranquil i gens egocèntric i ara igual. Estic convençut que el que fem és el correcte i que tot això es quedarà en una anècdota a final de temporada”.

Leganés, el rival.

“És un equip que incomode molt al rival, amb defensa de cinc, i no es posa nerviós si no té la pilota. Sap jugar bé en el futbol directe i pilota aturada. Però nosaltres no ens hem de posar nerviosos i anar picant pedra amb la nostra idea de joc. També ens va passar això davant l’Eibar”.

Factor mental

“Factor mental i futbolístic van lligats. Si no respectem el joc estarem més lluny de guanyar”.

Afició.

“Del públic només puc estar agraït i ens està ajudant des del primer dia. Esperem que vinguin aprofitant les festes nadalenques”.

Rendiment.

“Aquest equip té implicació amb l’escut i l’entitat. Una altra cosa és haver fet algun mal partit. Som el segon equip que més corre a la lliga. El que reclama el nostre director esportiu és que no afluixem”.

Mercat d’hivern estic acostumat que es parli i al final es fa tot en un dia.

Situació personal.

Des del nerviosisme no s’aconseguirà res. Jo estic tranquil i es normal que es parli de mi perquè les preguntes van dirigides a la meva figura però estic preparat pel que vingui. Però podem recuperar el nostre nivell i ho hem demostrat davant l’Atlético que ens quadruplica el pressupost.

Els ànims de l’equip.

“Els veig bé però estic convençut que el treball és bo i això és futbol. No ens estem jugant el descens de categoria si guanyem donem un salt en la classificació”

La ratxa del Leganés amb sis jornades de lliga sense perdre.

“Els respectem per la bona marxa que porten però no hi han excuses”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)