Espanyol

Any nou, vida nova

1a divisió. Un solitari gol de Borja Iglesias permet a l’Espanyol de Rubi superar un combatiu Leganés, posant punt i final a la ratxa de set derrotes consecutives

ESPANYOL 1 LEGANÉS 0

ESPANYOL:Diego López, Rosales, David López, Duarte, Dídac, Marc Roca, Darder, Melendo (Víctor Sánchez, 79’), Baptistao (Hernán Pérez, 88’), Sergio García (Piatti, 55’) i Borja Iglesias.LEGANÉS:Cuéllar, Nyom (Juanfran, 79’), Bustinza (El Zhar, 70’), Omeruo, Siovas, Silva, Vesga (Recio, 65’), Óscar, Gumbau, En-Nesyri i Carrillo.GOLS:1-0 (9’) Borja Iglesias.ÀRBITRE:González González (col·legi de Castella i Lleó). Grogues a Dídac Vilà, Bustinza, Marc Roca, Omeruo i Recio. Expulsat Gumbau (91’), per doble amonestació.

L’Espanyol va posar punt i final a la mala dinàmica de resultats que l’havia portat a acumular sis derrotes consecutives en el campionat de lliga. Un solitari gol de Borja Iglesias quan encara no s’havia complert el primer quart d’hora de partit va permetre al conjunt de Rubi evitar el que hauria pogut suposar la pitjor ratxa de la història del club a primera. Deixant la porteria a zero per primer cop en les darreres set jornades, l’equip blanc-i-blau dona un salt a la classificació, situant-se provisionalment en la vuitena plaça, a dos punts d’Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)