Espanyol

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’

Tècnic de l’Espanyol

“Volíem trencar amb la mala ratxa”

Rubi era un tècnic alleugerit a la sala de premsa del RCDE Stadium. El d’ahir no era un partit qualsevol. Era un punt d’inflexió que pot marcar el futur de la temporada. El pes mental de sis derrotes consecutives era una llosa que pesava massa, i servirà a l’Espanyol per agafar confiança de cara als dos pròxims partits seguits fora de casa, contra la Real Sociedad i l’Eibar. “El que és molt difícil és que es repeteixi una ratxa com aquesta de sis partits perdent. Volíem trencar amb aquesta dinàmica de no guanyar, però mai hem deixat de creure en el que fem”, va reflexionar Rubi, que va considerar normal la pressió final del rival. “Hi ha estones que et poden sotmetre una mica, i és normal perquè és primera divisió, i això està molt igualat.”

Ara l’equip agafa oxigen de cara al futur. “El resultat ha canviat, ara hem guanyat, quan en les últimes setmanes no guanyàvem mai”, tot i que matisava: “Jugar contra el Betis o el Barça és més complicat, però hem demostrat personalitat, i contra el Leganés hem arriscat massa, però és el nostre estil.” De fet ara el tècnic sap que el calendari és atapeït. “És un al·licient molt maco ara anar a Vila-real i després davant l’Eibar. A veure si aquesta victòria ens dona una mica d’impuls per als partits que arribaran”, i tenia clar que la força mental dels seus jugadors és alta. “No sempre és blanc o negre, però hem acabat a camp contrari tenint la pilota a dalt. Però quant a treball i fortalesa mental és un deu. Som un equip jove i tot forma part d’un procés.” Un Espanyol que ha anat a dormir vuitè a la taula. “És normal que quan acumules derrotes no tens tantes ganes de mirar la classificació, però cada partit que guanyes és un pas més. Nosaltres anem a fer la nostra feina.”

Per la seva banda, el tècnic del Leganés, Mauricio Pellegrino, ha considerat que el duel “ha estat molt igualat en joc i ocasions, i la victòria ha caigut de la banda de l’equip més encertat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)