Espanyol

La plantilla dona suport a Baptistão

El brasiler. Es va esfondrar a la banqueta pels problemes que està passant en l’esfera privada i la ràbia per fallar tres gols; els xiulets de l’afició van fer la resta. “Ara el que hem de fer és animar-lo, les ocasions entraran”, va dir Sergi Darder

Baptistão es va convertir en un dels protagonistes del partit contra el Leganés. Una part de l’afició de l’Espanyol el va acomiadar amb xiulets quan abandonava el terreny de joc per donar entrada a Hernán. El brasiler havia fallat tres ocasions tot i convertir-se en un dels futbolistes més actius del partit. El jugador es va esfondrar a la banqueta, on va acabar plorant. La ràbia per fallar amb l’afegit d’uns problemes familiars van fer saltar les llàgrimes. “És un jugador que ens dona moltíssim. Es veritat que ha tingut diverses ocasions però el futbol és la vida. No sé com explicar-ho del tot però quan tu no estàs bé i has tingut un problema familiar no et surten les coses. Quan falles una ocasió i no tens aquesta sort de cara a gol, pateixes”, va explicar Sergi Darder, que va deixar entreveure clarament que el brasiler no ho està passant bé en l’esfera privada. “Quan no fas la primera després estàs amb aquella ansietat. Ara el que hem de fer és animar-lo perquè les ocasions li entraran segur. Ens dona moltíssim i el necessitem”, va continuar el d’Artà donant suport al punta. Borja Iglesias també es va sumar en el suport unànime del vestidor. “Ha fet un gran partit i ens ha generat molt. He parlat amb ell però a vegades veus que no entra la pilota i sembla impossible. Estic segur que quan faci el primer se n’afartarà.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)