Espanyol

“Va ser un punt d’inflexió”

Pletòric. Peça clau amb Rubi, Dídac Vilà va explicar que l’equip no tenia “ansietat” tot i arribar un moment en què “qualsevol errada era gol”. També va elogiar Pedrosa: “El veig molt bé”

Peça imprescindible per a Rubi en una lliga en què tan sols s’ha perdut un partit i per sanció, Dídac Vilà va comparèixer en roda de premsa per valorar l’estat d’ànim de l’equip després d’acabar amb la mala dinàmica de joc i resultats. “És un punt d’inflexió molt important perquè vam trencar una ratxa molt dolenta”, va explicar el defensa mataroní. Tot i explicar que en el vestidor no hi havia “ansietat” malgrat les sis derrotes consecutives que acumulava l’equip a la lliga, Dídac Vilà sí va reconèixer que “qualsevol mínim error ens costava un gol en contra. En les primeres jornades, però, no entrava, i aquesta era la diferència: l’encert en moments clau. Respecte del gir copernicà que ha viscut d’un curs a l’altre, el lateral de 29 anys va mostrar-se “content. L’objectiu era aguantar tota la temporada al mateix ritme, i espero continuar així fins el final”. Dídac també va valorar el paper del jove Pedrosa, el seu màxim competidor. “En atac és una autèntic bala, té molt desbordament i en defensa està complint molt bé”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)