Espanyol

Rubi: “Estic tranquil amb el mercat”

La prèvia. “Si surt una peça important ha d’haver-hi un recanvi; tenim una plantilla curta i això ho sap el club”

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ ha comparegut aquest matí per valorar la prèvia del partit entre l’Espanyol i la Real Sociedad. El partit es jugarà demà a Anoeta (21.00 h) i tancarà la 19a jornada on els blanc-i-blaus aspiren a solidificar la millora aconseguida després del darrer triomf davant el Leganés.

Primera volta.

“Si som capaços de treure aquest partit endavant ens posaríem amb 27 punts i seria una primera volta bastant bona i a prop d’Europa. La nostra mentalitat sempre és mirar cap amunt però ens costa mantenir el nivell i l’estem recuperant a poc a poc”.

Sergio i Hernán, baixes.

“Són baixes importants i més per la plantilla curta que tenim. És una pena que se’ns hagi ajuntat ara dos jugadors amb el calendari tan atapeït”.

Centrals, dos lesionats.

“Ha coincidit que jugàvem en dilluns i per sort tenim dos d’inici i hem provat amb algun jugador que podria jugar alguns minuts si cal. És una situació concreta que ens ha passat. Altres vegades hem anat sense laterals suplents. Ara toca els centrals però no s’acostumen a lesionar començar el partit”.

La Real Sociedad.

”Han canviat de tècnic hi han aconseguit dos resultats molts bons i no han encaixat cap gol i està en un moment de confiança alta. L’important és ser regular en la moral. Serà un partit atractiu perquè nosaltres també anem a buscar la porteria rival”.

Leo Baptistão.

“Aquestes coses, treure-les de dins, t’ajuden. A ell li va afectar molt i això demostra la implicació. Al dia següent el vaig veure totalment recuperat”.

Mercat.

“El club sempre està preparat per qualsevol cosa i també penso que són lesions que no són de llarga durada. Tampoc ens trastoca del tot”.

Sortides?

“Estic convençut i tranquil perquè hi han jugadors que els hem vist poc i ho poden fer bé i tampoc no renunciem fitxar a ningú. Però aquest mercat és molt curt i tot es resol en hores. Si surt algú important té que venir algú perquè tenim una plantilla curta. Els nanos que s’està fent ens estan ajudant però vindrà algú i això ho sap el club. Si surt algú important, una peça important,. ha de venir algú perquè tenim una plantilla curta. Els nanos s’estan fent i ens estan ajudant però vindrà algú i això ho sap el club”

Álex López i Pedrosa.

“És important per la competència interna i és un procés de mesos. Ara estan tenint més presència però ens ajudaran”.

Rotacions i calendari atapeït.

“En els dos primers partits no ho mirava. Arribaven de vacances però ara ho has de mirar i potser en la tria de jugador has d’escollir el que estigui més fresc. L’alineació de dilluns pots ser molt diferent a la de dijous”.

PARTIT A ANOETA

“Si guanyem a la ens posaríem amb 27 punts i seria una bona primera volta”

ROTACIONS COPA

“L’alineació de dilluns pots ser molt diferent a la de dijous, miraré qui estigui fresc”

Duarte es cau de la llista per lesió, torna Javi López

Rubi ha donat la llista de convocats formada per 18 homes. La nota destacada és la presència de Javi López, baixa davant del Vila-real, per decisió tècnica. Són també novetats respecte a la darrera convocatòria davant del Leganés Álex López i Esteban Granero. Són baixes Óscar Duarte i els lesionats Sergio García i Hernán Pérez. La situació del central costa-riqueny és la més sorprenen i el tècnic explicava els motius de la seva baixa. “S’ha ressentit d’unes molèsties al pubis i hi han dies que està millor i altres pitjors. Demà no podrà estar”, explicava el maresmenc.

La llista completa de 18 futbolistes és la següent: Roberto, Diego López, Naldo, Rosales, Dídac, David López, Javi López, Pedrosa, Víctor Sánchez, Darder, Melendo, Alex López, Marc Roca, Granero, Borja, Baptistao, Piatti, Puado.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.