Espanyol

La calma relativa de Rubi

Mercat. “Estic tranquil, perquè si surt alguna peça important ha d’arribar algú. Tenim una plantilla curta i, això, el club ho sap”, va dir el tècnic sobre els possibles moviments de transferències que es poden produir al llarg d’aquest mes

L’Espanyol no té gaire marge de maniobra en el mercat d’hivern. “Aquest és un mercat curt, tot es fa en els dies o hores finals”, va indicar ahir el tècnic de l’Espanyol, Joan Francesc Ferrer, Rubi. El maresmenc va intentar transmetre la calma necessària sobre aquesta qüestió: “Estic tranquil, perquè si surt alguna peça important ha d’arribar algú. Tenim una plantilla curta i, això, el club ho sap. No renunciem a incorporar ningú.” La calma és relativa i el tècnic, fins que no arribi el tancament de mercat, no respirarà tranquil. Rubi preveu, com el club, dos tipus de sortides. La més còmoda seria que un futbolista que tingui un salari elevat, però sense ser titular absolut, decideixi marxar. Això donaria marge per fer algun moviment per la flexibilització del límit salarial. L’altre escenari és el fitxatge d’algun referent. Un d’aquells futbolistes imprescindibles que deixin coix l’equip. Aquest moviment s’hauria de fer via traspàs però l’angoixa dins el cos tècnic pot ser terrible. El mercat d’hivern és molt limitat i el recanvi del que surti minva molt les possibilitats de millora. De moment, Rubi està tranquil. Espera que es produeixi el primer escenari per fer créixer l’equip, tot i que sap que el segon sempre és factible. El dies passen però la calma és relativa i fins que no conclogui el mercat no serà total.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)