Espanyol

Borja posa l’Espanyol en els quarts el dia del seu aniversari (3-1)

La copa. El gallec ha marcat dues vegades, des del punt de penal i en un córner; Piatti també ha marcat de penal i Samu ha fet el gol del Vila-real

L’Espanyol de Rubi es presentarà als quarts de final de la copa després d’haver tombat el Vila-real en un partit de tornada entretingut i carregat de jugades d’atac. En el dia del seu aniversari, Borja Iglesias ha estat protagonista amb dos gols determinants.

El duel ha estat trepidant sobre tot a partir de la primera mitja hora, quan l’Espanyol ha aprofitat dos llençaments seguits des del punt de penal per prendre un avantatge que semblava definitiu. Piatti ha transformat el primer, que Pepe Castaño ha comés sobre Borja. I el propi Borja ha marcat el segon, que Layún ha fet sobre Puado.

Abans del descans, però, una acció descomunal de Samu Chukuweze ha retallat la diferència i ha obert de nou l’eliminatòria. El nigerià, un futbolista amb un futur brillant, ha marcat amb un xut de rosca, amb l’esquerra, des de fora de l’àrea.

Després del descans, el Vila-real ha pres la iniciativa i l’Espanyol ha passat per moments d’angoixa. La sortida de Gerard Moreno, en el minut 67, accentuava el perill dels groguets. Però, poc després que el davanter de Santa Perpètua trepitjés la gespa, Borja Iglesias ha tornat a aparèixer, aquesta vegada rematant un córner en el segon pal, per decidir l’eliminatòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)