Espanyol

L’Espanyol té un sorteig benigne

Copa. Els blanc-i-blaus jugaran els quarts contra el Betis i eviten enfrontar-se al Barça i el Madrid, rivals que volia evitar Rubi. “Hem après la lliçó de la lliga”, diu el maresmenc. “Se’ns presenta un escenari per arribar lluny”, espera Rufete

Rubi tenia clar dijous a la nit que no volia veure ni el Barça ni el Madrid pel seu potencial futbolístic i considerava la resta dels equips del bombo equilibrats: “Qualsevol et pot guanyar però tu, també.” El desig se li ha concedit. El maresmenc es veurà les cares amb el Betis. Els blanc-i-blaus ja van jugar contra els andalusos en lliga i van perdre a casa per 1-3 després d’avançar-se i perdre en uns minuts finals fatídics. “És un equip que fa molt bon futbol, està fent un gran any i té grans jugadors. Aquí, a casa, ens van guanyar, però sabem que tots els partits són diferents i que hem après la lliçó del que va passar”, va dir el tècnic, que tot i això sap que l’eliminatòria es presumeix equilibrada: “Lluitaran al màxim per intentar passar davant un gran equip, però també nosaltres ho som.”

Per la seva banda, Rufete, el director de futbol professional, present en el sorteig fet a Madrid, va anar en la mateixa línia: “El Betis és un grandíssim rival. Volem seguir competint i se’ns presenta un escenari per arribar lluny en la copa. Tenim molta il·lusió i aquesta competició, per la nostra història, ens ha donat moltes coses.”

L’anada es jugarà el dijous 24 de gener a les 19.30 h al RCDE Stadium i la tornada, al Benito Villamarín la setmana següent, en horari per confirmar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)