Espanyol

Tornen Hermoso i Sergio

Disponibles. El central madrileny i el davanter català es van entrenar amb la resta del grup ahir al matí i han entrat a la llista de convocats per al partit d’aquesta nit, al camp de l’Eibar

Mario Hermoso i Sergio García van participar en l’entrenament matinal d’ahir, a la Dani Jarque, i han entrat en la convocatòria per al partit d’aquesta nit, a Ipurua. El davanter s’ha recuperat en el temps previst de la lesió a l’isquiotibial de la cama dreta. El defensa ha tornat a treballar amb el grup cinc setmanes després de fer-se un esquinç al turmell, però no s’espera que surti de titular contra l’Eibar. “Hi ha tres opcions: recol·locar un jugador en una posició que no és la seva, arriscar amb un jugador que acaba de sortir d’una lesió o posar un jugador del planter que estarà molt motivat. No em fa por, tot el que sigui donar oportunitats a algú que truca a la porta no em fa tirar enrere”, assegura Rubi, preguntat per les possibilitats que té de triar un acompanyant per al brasiler Naldo a l’eix defensiu. Sembla, doncs, que serà el manresà Lluís López l’escollit. El jugador del filial, de 21 anys, ja va anar convocat per Constantin Galca fa tres temporades, quan encara era juvenil, amb el primer equip, en un derbi contra el Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)