Espanyol

Rubi: “Seria una trempera guanyar el Madrid”

La prèvia. El tècnic considera que el conjunt de Solari “està donant signes de recuperació” i sobre el mercat de fitxatges ha apuntat que “és possible que passin coses”

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ ha parlat aquest matí per analitzar la prèvia del partit entre l’Espanyol i el Real Madrid. Els blanc-i-blaus busquen una victòria de prestigi per elevar la seva moral en lliga. El preparador blanc-i-blau seguirà tenint una defensa molt minvada per les baixes on no podrà comptar amb David López, Óscar Duarte i Naldo que arrosseguen diverses lesions. Mario Hermoso, amb quatre grogues, és l’únic central del primer equip disponible. Tocarà, de nou, tirar del planter davant un Madrid que arriba en un bon moment després d’un inici decebedor de temporada.

Partit davant el Madrid. Una doble motivació?

“Tots aquests partits i amb aquesta mena de rivals si pots guanyar es reactiva tot però les estadístiques diuen que costa però anem amb aquesta idea. Seria un ’subidón’ molt gran.

Moment del Madrid.

“El Madrid està donant signes de recuperació. Però per guanyar un partit d’aquesta mena has de fer un partit perfecte perquè si no els guanyes aquests partits”

Baixes a l’eix central.

“És important la tornada d’Hermoso i ara tenim gents del filial. Tenim ganes de recuperar jugadors de cara al mes de febrer. Mario s’ha, ràpidament, col·locat a un nivell alt és una notícia molt positiva”

Mercat.

“Pot passar de tot. La direcció esportiva està treballant i és possible que passin coses. Els últims dies és quan es precipita tot. El panorama canvia contínuament i és difícil preveure coses però estem preparats per qualsevol”.

Baptistao.

“Espero que no marxi perquè és un jugador habitualment titular i si marxa necessitaríem un recanvi d’un jugador que pugui ser titular”

Actitud.

“En el bon sentit se li ha de perdre el respecte i han de veure que tenen al davant uns jugadors que el poden guanyar. Si tu et trobes un rival que et pot guanyar i et crea problemes és més probable”

Sense Hermoso.

“Hem tingut baixes en una posició concreta molta gent i mai em queixo de les lesions. Però quan s’ajunten moltes persones i gent que té un alt rendiment doncs se’t cau una mica l’invent. Jo soc optimista perquè crec que acabarem com hem començat”.

Lopetegui i Solari.

“Amb Lopetegui era un equip amb més possessió i ara no tant”.

Isco.

“Si un entrenador parla de les decisions individuals d’un altre tècnic m’estaria equivocant i no puc entrar

Eficàcia a porteria.

“L’eficàcia és més important que en altres partits. Però vull veure un equip descarat i que generi ocasions per no dependre de dues ocasions només que si les falles no en tens més”.

Ratxa.

“El rendiment de l’equip s’ha de valorar en global. Hem trencat amb la mala dinàmica del 2018 i guanyar ens ajudaria molt”.

Llista de 20 jugadors amb tres del filial

Rubi ha convocat a tres homes del filial: Lluís López, Campuzano i Iago Indias. Una llista, en total, de 20 homes. El tècnic blanc-i-blau ha convocat a tots els disponibles i demà tindrà que prescindir de dos d’ells per la llista definitiva de 18 futbolistes. La llista completa és la següent: Roberto, Diego López, Rosales, Dídac, Javi López, Mario Hermoso, Lluís López, Iago Indias, Víctor Sánchez, Darder, Melendo, Álex López, Marc Roca, Granero, Borja Iglesias, Sergio García, Leo Baptistao, Pablo Piatti, Javi Puado i Campuzano. Són baixa per lesió Óscar Duarte, Hernán Pérez, Naldo, Adrià Pedrosa i David López. Estan apercebuts de sanció: Mario Hermoso, Marc Roca i Borja Iglesias.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)