Espanyol

Baptistão avalua el seu futur com a blanc-i-blau

Mercat. El brasiler, titular ahir, negocia la seva sortida del club. El mercat xinès és la principal possibilitat, però hi ha altres camins oberts

Leo Baptistão podria viure les seves últimes hores com a jugador de l’Espanyol. El futbolista, titular ahir al Benito Villamarín. hauria pogut jugar el seu darrer partit com a blanc-i-blau. Les últimes hores de mercat seran decisives per conèixer la seva destinació final. El futbolista té una oferta del futbol xinès molt avançada, però els termes contractuals encara no estan lligats del tot per acabar signant. El davanter també té altres ofertes de clubs europeus i haurà de triar. Totes les proposicions li milloren el sou que cobra a l’Espanyol. El club català està pendent de tancar la seva sortida, que podria reportar vora sis milions d’euros a les arques, mitjançant un traspàs. La seva sortida és la clau per poder fer alguna adquisició en el mercat. El club busca un davanter per suplir el brasiler i també cerca un migcampista de perfil defensiu. Hi ha diversos noms a l’agenda pel que fa a davanters. Un és Facu Ferreyra, davanter del Benfica, però no és l’únic.

Wu Lei, apte per jugar

L’actualitat blanc-i-blava no s’acaba pas aquí. El darrer fitxatge, el xinès Wu Lei, va passar ahir un nou control mèdic que va confirmar que el futbolista és apte per jugar malgrat que té un problema a l’espatlla esquerra. Bones notícies per a Rubi, que tindrà disponible el jugador xinès, que ja podria entrar en la llista de convocats per al partit contra el Vila-real.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)