Espanyol

Baptistão, traspassat

Mercat. L’Espanyol acaba de tancar el traspàs del davanter brasiler al Wuhan Zall de la Superlliga xinesa per una quantitat que voreja els sis milions d’euros

L’Espanyol i el Wuhan Zall han tancat el traspàs de Leo Baptistao al conjunt de la Superlliga xinesa. El davanter brasiler, que va aconseguir davant el Betis el seu últim gol amb la samarreta blanc-i-blava, posa fi a la seva etapa al club perico. Baptistão va arribar a l’Espanyol, procedent de l’Atlético de Madrid, en l’estiu de 2016 a canvi de set milions d’euros. El davanter, durant aquestes dues temporades i mitja, ha disputat 86 partits oficials fent 18 gols. L’acord s’ha tancat al voltant dels sis milions d’euros i ara permetrà a l’Espanyol tancar la contractació de més reforços aprofitant les últimes hores d’aquest mercat d’hivern. El club blanc-i-blau busca un migcampista de perfil defensiu i un davanter. Per la medul·lar el club està negociant amb Alfa Semedo del Benfica i pel davanter, un altre futbolista del conjunt de la capital lusa, Facundo Ferreyra. Són dues de les opcions però el club està treballant en altres vies de contractació. La tarda serà moguda a les oficines blanc-i-blaves.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)