Espanyol

Diego López: “ Donarem la cara per Rubi fins al final”

El porter. Deixa clar que la plantilla és una pinya amb el tècnic i considera clau l’empat davant el Vila-real. “És un partit que pot canviar la temporada, ja ens va passar fa dos anys amb l’Eibar”

Diego López va complir a l’estadi de la Ceràmica 300 partits a primera divisió. El futbolista, però, va ser notícia després del partit per un discurs clar i directe sobre la necessitat que té l’equip de fer bona la reacció de la segona part davant el Vila-real. El gallec és una de les veus autoritzades del vestidor i aquest matí ha seguit amb la mateixa línia de pensament. “L’equip està mentalitzat en canviar la dinàmica. El partit d’ahir ens pot ajudar molt en l’àmbit mental. En el vestidor som autocrítics i, si estem en aquesta situació, és que hem de millorar en l’àmbit individual”, ha argumentat deixant clar que la plantilla té clar com ha d’actuar. “No hi ha cap mena de fissura, l’equip és feliç i tenim tantes ganes que es vegi l’equip de principi de temporada que, a vegades, és contraproduent”. El porter ha anat més enllà “El partit de dissabte (davant el Rayo) ha de ser un punt d’inflexió. Em quedo amb la reacció de Vila-real. El punt és important i més després d’un 2-0 en contra. La reacció i la possibilitat d’haver guanyat en quinze minuts, evidència que hem estat a un pas de poder ser el que havíem estat” i ha insistit: “Cal mirar cap endavant i no cap enrere. Ens queden molts partits per endavant i som a temps de fer una bona temporada. Aquest equip se’n sortirà i tornarem a gaudir”.

El porter ha seguit insistint en el fet que cal un discurs més optimista de la situació tot i només sumar 4 punts dels últims 33. “Comença una fase de la temporada molt complicada però hi ha pitjors equips que nosaltres. Un cop de fortuna, com el primer gol, canvia el partit i inclús la temporada. Recordo el partit de l’Eibar, de fa dos anys, perdíem per 0-3 i vam empatar i a partir d’allà van tenir una gran ratxa de partits sense perdre i rècord d’imbatibilitat inclòs”.

Suport a Rubi.

Diego López ha estat explícit en defensar la tasca del tècnic. “No he escoltat això de l’ultimàtum. L’entrenador ha d’estar tranquil perquè donarem la cara per ell fins al final. El futbol és injust i el primer que cau és l’entrenador. Però està en la nostra mà que es faci justícia”. El porter ha mantingut una xerrada en l’entrenament d’aquest matí amb el preparador. “He parlat amb ell i són coses que sempre es fan. No ha carregat contra els jugadors i les crítiques les fa internament”

D’altra banda, ha considerat que la plantilla no ha d’estar pendent del duel d’aquesta nit entre el Rayo i el Leganés que es jugaran l’última posició de descens. Hem de mirar els nostres partits i això només es fa quan només queden quatre o cinc partits és important el què facin els altres. Ara ens hem de mirar a nosaltres i que a Cornellà es torni a viure un bon clima d’inici de temporada. Estic convençut que aquest club creixerà. He estat en molts vestidors i he vist pocs vestidors tan compromesos i involucrats. Ens arriba un mes complicat però il·lusionats per fer un salt i espantar les pors” i ha deixat clar que el matx de dissabte amb el Rayo “no és una final és un partit de futbol”

Per últim, ha valorat l’aportació de Wu Lei. “M’està sorprenent la seva capacitat d’adaptació. Se’l veu despert i llest i crec que ens ajudarà molt i tenim en compte la dificultat de venir d’una altra cultura. Se’l veu molt implicat i amb moltes ganes. Sumarà al grup” i també d’Alfa Semedo i Facundo Ferreyra. “Seran dos jugadors que sumaran a l’equip. És important la gent que arriba nova i no tenen passat en el club. Tenen el cap net i generaran nova competitivitat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)