Espanyol

Guasch dona suport a Rubi

Missatge de club. “Estem tranquils, desitjo que acabi la temporada, no entra en el nostre cap una altra alternativa en aquest moment”, diu el director general corporatiu, que assegura que l’entrada en borsa està ara mateix aturada

La setmana és tensa a l’Espanyol. L’equip és a només dos punts del descens i juga un partit clau contra el Rayo dissabte. El tècnic, Joan Francesc Ferrer Rubi, és qui més pateix el desgast de la mala ratxa esportiva. Els jugadors han sortit els darrers dies a donar-li suport i ahir va ser el torn del director general corporatiu, Roger Guasch. “Estem convençuts que sortirem del pou en el qual som actualment. Desitjo que Rubi acabi la temporada. No entra en el nostre cap una altra alternativa en aquest moment”, va dir el mandatari en declaracions al programa Sin concesiones, de RKB. El mandatari també va parlar de Wu Lei, de qui va assegurar l’Espanyol té la propietat durant els pròxims dos anys, amb un tercer d’opcional, i que si arribés una proposta pel xinès l’estudiarien i cobrarien part d’un traspàs.

Pel que fa a l’entrada en borsa a Hong Kong, Guash va deixar clar que ara “hi ha coses que no podem complir, per la qual cosa està parada, tot i que no significa que no sigui sobre la taula”. El jerarca va insistir que aviat el club tindrà una botiga a la T2 de l’aeroport del Prat i que cerca un local de 1.000 m² a Barcelona. Pel que fa al naming right, veu l’operació a mitjà termini i mai abans de l’estiu i va tornar a reiterar que no es penedeix de la pujada dels preus del abonaments tot i la davallada de carnets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)