Espanyol

Rosales: “El descens? Estem a temps de rectificar”

Crisi esportiva.“Som conscients de la situació i nosaltres tampoc estem gaudint”, ha reconegut el lateral que admet que el partit del Rayo “no permet cap marge de relaxació”

Roberto Rosales ha comparegut aquest matí en roda de premsa. El veneçolà s’ha destapat com a golejador en els últims dos partits de lliga on ha marcat dues dianes. La de Vila-real, un golàs, clau per arrencar un empat a La Ceràmica. Aquest matí ha fet un repàs de l’actualitat de l’Espanyol i com afronta l’equip el partit clau davant del Rayo de dissabte.

Gol i punt d’inflexió.

“És un bon gol però més enllà, el punt d’inflexió és l’actitud que hem tingut i la capacitat de resposta per aconseguir un punt que és molt important”.

Setmana neta.

“Les últimes setmanes han estat molt dures amb molts partits que et desgasten molt. Ara pocs afrontar el partit amb més capacitat mental i és important. Això no és excusa però et pots enfocar més en la lliga”.

Descens i preocupació de l’afició.

“Som conscients i nosaltres no estem gaudint molt. La ratxa ha estat molt dolenta. Però el grup té actitud i s’ha demostrat en la segona part de Vila-real. La lliga està molt igualada i, si estem tots junts, això sumarà molt per guanyar partits a casa”.

Descens amb el Màlaga.

“Viure un descens mai és bo. En aquests moments i amb el grup que tenim som a temps de rectificar. No hem fet les coses bé i no hem obtingut els resultats que voldríem pel treball que hem fet. Cal cuidar cada detall i treballarem de valent. Dissabte hem de demostrar-ho.

Rayo Vallecano.

“No ens permet cap marge de relaxació, mai ho hem estat i ara menys. De local hem guanyat partits i ara ho hem de tornar a fer i donar alegries a la nostra afició”.

Rubi i el càrrec.

“Això no depèn de mi i ens enfoquem en el partit de dissabte. Estem tots convençuts de guanyar”.

El calendari.

“El pròxims partits són importants però el primer és el Rayo i cal guanyar. A casa ho estem fent bé però necessitem millora com a visitant. La lliga també es juga a fora”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)