Espanyol

David López: “Rubi és el nostre puntal”

Espanyol. El defensa dona la cara pel seu entrenador i demana el suport de l’afició per al partit de dissabte

Un dels pesos pesants de l’Espanyol, el central David López, considera que el seu tècnic, Joan Francesc Ferrer, ‘Rubi’, és “el puntal” que sosté l’equip.  El futbolista ha assegurat que el vestidor té “plena confiança” en l’entrenador i en la seva idea de joc. “Ho veiem igual que quan les coses anaven bé”, ha comentat. López també ha demanat unitat entre tots els estaments. “Així som més forts”, ha sentenciat. 

David López subratlla la importància del partit de dissabte, contra el Rayo Vallecano. “Estem en una fase en la qual la dinàmica no és bona. Tenim ganes d’encadenar uns quants triomfs i mirar cap a amunt”, ha dit.  Millorar en defensa és una de les assignatures pendents de l’equip blanc-i-blau i el dorsal 15 n’és conscient: “En les onze primeres jornades havíem encaixat pocs gols. Treballem per tornar a aquest nivell.” 

Per altra banda, el defensa ha valorat l’adaptació del xinès Wu Lei: “Està fent un esforç molt gran. Cada dia aprèn una paraula nova. El traductor gairebé no fa falta” . 

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)