Espanyol

Piatti es perd la temporada

Lesió greu. Es confirmen els pitjors pronòstics i el davanter argentí té un trencament complet del lligament creuat anterior del genoll dret i haurà de passar per la sala d’operacions

Les proves fetes aquest matí ha confirmat el pitjor dels pronòstics per a Pablo Piatti. El davanter pateix un trencament complet del lligament creuat anterior i un esquinç de grau un al lateral intern. Això obligarà a l’argentí a passar per la sala d’operacions i diu adéu a la temporada. Una lesió greu que el futbolista es va fer de manera totalment fortuïta al minut 29 del partit davant del Rayo Vallecano. Les mostres de dolor del jugador van evidenciar ràpidament que podia ser una lesió greu i va abandonar el camp en llitera. Piatti guardarà repòs absolut al seu domicili durant els pròxims dies fins que passi un nou control en el qual es determinaran les pautes de la intervenció quirúrgica. Els metges volen que es rebaixi la inflamació de la zona i tenir-la el més net possible abans de la cirurgia. Un protocol habitual en aquests casos.

Aquesta és la lesió més dura en tota la carrera de Piatti que podria estar entre un mínim de sis mesos de baixa abans de tornar als terrenys de joc. Mala notícia pel davanter que tornava a tenir protagonisme en l’onze titular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)