Espanyol

L’afició es suma al “darderisme”

Desplaçament. La Federació de Penyes de l’Espanyol i els grups d’animació organitzen els seus propis autocars per animar l’equip a Mestalla. La remuntada cinematogràfica davant el Rayo ha disparat l’autoestima

El gol agònic de Sergi Darder, en el temps de descompte, davant el Rayo Vallecano ha disparat l’autoestima dels futbolistes i també de la seva parròquia. La melancolia de fa uns dies s’ha transformat en energia positiva. El darderisme torna a agafar embranzida i molts aficionats, amb els seus vehicles particulars, tenen previst fer el desplaçament a Mestalla. La Federació Catalana de Penyes de l’Espanyol (FCPE) té a la venda entrada i autocar per al desplaçament a terres valencianes per 65 euros. Els grups d’animació de l’Estadi, Juvenil i Curva, també han preparat els seus propis autocars per animar l’equip a la Cuitat del Túria. L’hora del partit, diumenge 16.15 hores, i la curta distància quilomètrica amb l’afegit de la revifada de l’equip ha motivat la mobilització. A més, el club ha posat per tots els seus abonats entrades, una per carnet, a 35 euros a la zona de Gol Xicotet Alt. La venda d’entrades es realitzarà únicament al Punt d’Atenció al Soci (PAS) del RCD Stadium de dimarts a dijous en els següents horaris: de 10h a 14h i de 16h a 18h; i el divendres de 10h a 14h. Es vendrà únicament una entrada per cada carnet de soci que serà nominal i, per tant, s’haurà d’adjuntar el DNI. Els nens menors de sis anys també paguen a la zona visitant. Recordem que les entrades són personals i intransferibles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)