Espanyol

Borja: “Wu Lei està preparat per ser titular”

Espanyol. El gallec veu capacitat al xinès per jugar a Mestalla. Un camp on el davanter espera trencar la mala dinàmica a domicili

Borja Iglesias ha passat aquest matí per sala de premsa. El davanter, que ja suma deu gols en lliga, tornarà a Mestalla on va estar-se dels 14 als 16 anys. Ara torna a la Ciutat del Túria fet com a futbolista de primera i amb la intenció de sumar la segona victòria a domicili. “Un objectiu clar és canviar la mala dinàmica fora de casa perquè hem fet partits bons perquè no sigui així”, ha recordat el futbolista que va marcar un doblet en l’únic triomf lluny del RCDE Stadium a l’Alcoraz. De fet, es va estrenar com a golejador a primera davant el València. “Tornar ara a Mestalla després de tants anys és la llet! I si faig uns gols doncs millor: el celebraré”. Ara el futbolista espera que la victòria davant el Rayo sigui un punt d’inflexió. “La dinàmica del partit va fer que l’ambient a les grades fos molt bo; semblava que el gol ho havíem fet tots” i ha anat més lluny. “No ens hem deixat portar per la mala ratxa de resultats. Teníem ganes d’una victòria i més d’aquesta forma que connecta amb la nostra gent. Ara volem viure un bon moment i que aquesta ratxa s’allargui”.

Pel que fa als objectius, té clar que ara arriba un moment clau per marcar-los. “En cap moment ens hem marcat un objectiu concret. Pensem en els partits que ens venen ara i que poden marcar el final de la temporada i per quines coses podem lluitar”. El futbolista també ha deixat la seva opinió sobre Wu Lei i veu factible la seva candidatura com a titular. “No sabem si jugarà de titular però està capacitat. Ja ho va demostrar l’altre dia i té capacitat per fer-ho. Era un partit complicat i va jugar molt bé” i per últim ha parlat del seu futur. “No hi ha motius per pensar que no estigui l’any que ve a l’Espanyol” tot i que en una entrevista a l’Esportiu d’avui deixa clar que “no sé el que succeïra demà com per saber que passarà a l’estiu”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)