Espanyol

Hermoso: “No ens han de subestimar”

Espanyol. El central, que torna a estar disponible després de complir sanció, aposta perquè el seu equip no acabarà la lliga en les últimes posicions

Després de la sessió matinal a la Dani Jarque, Mario Hermoso ha parlat en roda de premsa. Aquestes són les seves respostes:

Bon moment: “Al principi de temporada vam fer un gran paper. Després, vam baixar. Hi ha dinàmiques. L’important és que hem tornat a sentir-nos còmodes, que som intensos, que pressionem com abans. Mentre seguim en aquesta línia, mentre mirem de tornar a com vam començar, anirem endavant.”

És possible aspirar a Europa?: “Sortim cada partit a guanyar, a estar el mes amunt possible i queden molts punts en joc. La distància amb els equips de dalt és retallable. No ens han de subestimar. hem demostrat que som capaços de fer-ho millor. Ara ens estem trobant bé i tornem a competir. Que ningú pensi que estarem a baix. Quan corregim un parell de coses, tirarem endavant.”

Possibles ofertes: “No em deixo influir per res. Ni per les coses bones, ni per les dolentes. No em preocupa el mercat. Quan vaig anar amb la selecció, no era una qüestió que em preocupés.”

Què ha canviat, què ha fallat per la davallada?: “Hi ha hagut petites errades que ens han penalitzat. Són coses que hem d’aprendre. Ara ho veiem diferent, sabem com afrontar els mal moments i com aprofitar els bons.”

L’Espanyol: “L’Espanyol m’ha donat l’oportunitat de jugar a primera, sempre li estaré agraït. Estic encantat. M’agrada el club, la seva filosofia i el gran vestidor que hi ha.”

Problemes fora de casa: “No hem sabut aconseguir punts fora de casa, és cert. Però a Vila-real vam donar un pas endavant. L’equip té caràcter i s’adona de la situació. La classificació és injusta amb els nostres mèrits. La nostra proposta és per estar més amunt. El pròxim objectiu és treure més punts fora de casa.”

Personalitat i ajuda als joves: “Qui em conegui sap que tinc molt caràcter i que sóc molt solidari. Quan passàvem mals moments, vam haver de recórrer a la gent jove, que ens han aportat molt. Vaig mirar d’ajudar-los. Lluís va haver de suplir una posició molt difícil i ha donat un nivell molt bó. Demostra que l’Espanyol treballa molt bé la pedrera.”

El València: “No ha tingut molt bona sort en l’inici de la temporada, però tenen molt nivell. Hi ha els mateixos jugadors que l’any passat, era qüestió de temps que milloressin. Ara es troben en un moment magnífic. Però ens agraden els reptes, ens agrada competir i quin millor que seguir la bona ratxa en un camp com Mestalla?”

Les polèmiques a Mestalla: “No m’hi fixo. El passat no es pot canviar. No hi ha millor manera perquè no hi hagi polèmiques, que jugar bé.”

David López: “Ja veurem si Lluís surt de l’onze. Tinc una magnifica relació, dins i fora, amb en David. M’ha ajudat molt, tenim una molt bona sintonia. Però l’entrenador decidirà qui juga.”

Remuntada contra el Rayo: “La vaig viure amb molta tensió. Vam donar la volta a un marcador advers. Amb l’ajuda de l’afició, som imparables. Junts som molt més forts”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)