Espanyol

Borja triomfa a “La Resistencia”

Espanyol. El davanter de l’Espanyol ha participat aquesta matinada al Late Night Show de Movistar + com estrella convidada i ha revelat quants diners té al banc

  • Borja Iglesias aquesta matinada en el programa “La resistencia” de Movistar + MOVISTAR +.
  • VÍDEO: Borja Iglesias ha participat aquesta matinada en el programa "La resistencia"

Borja Iglesias ha estat l’estrella convidada al programa La Resistencia de Movistar Plus aquesta matinada. El programa, conduït per l’humorista David Broncano, ha fet partícip al futbolista del seu Late Night Show on no ha faltat la seva pregunta clàssica de quants diners té el banc. El davanter gallec no ha esquivat la pregunta de Broncano i ha contestat amb Leus romans: 3.318.846 ’47 leus, al canvi uns 697.000 euros.

L’entrevista ha deixat altres moments màgics on el gallec ha demostrat que és un futbolista afable. Un aficionat li ha regalat un panda gegant de peluix i el futbolista també ha portat un panda, una tassa de l’Espanyol i la samarreta amb la qual va jugar a Mestalla pel presentador. Broncano ha felicitat el futbolista per haver doblat el seu valor en el mercat (ha passat de 10 milions d’euros a 20 actuals segons el portal especialitzat Transfermarkt) i es va comprometre a pagar els 20 milions que val per convertir-lo en col·laborador habitual del programa.

Borja Iglesias és el primer futbolista en actiu que s’ha atrevit a passar per La Resistencia i s’ha compromès a fer una celebració acordada quan faci el proper gol, el que seria l’onzè, en lliga. La celebració, que podria donar-se divendres davant l’Osca al RCDE Stadium, consistirà a fer moviments de volant com si portés un cotxe. “Intentaré que algun company més intervingui”, ha dit entre somriures el futbolista blanc-i-blau que s’ha convertit en un referent dins i fora del camp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)