Espanyol

El cuer sorprèn a l’Espanyol en la segona part (1-1)

Espanyol. Després d’una primera part còmode, que ha acabat en 1-0 gràcies a un gran gol de falta de Granero, l’equip de Rubi s’ha desfet davant l’Osca i ha estat a punt de perdre

Ensopegada de l’Espanyol davant el cuer, després d’una segona part per oblidar. Granero ha avançat els blanc-i-blaus amb un xut de falta magistral. L’Osca ha empatat en els primers minuts de la represa, ha girat la truita i ha estat a punt de guanyar el partit.

Fins a la mitja part, l’equip de Rubi s’ha sentit còmode davant d’un rival que l’ha esperat en lloc d’anar-lo a buscar. Marc Roca, Darder i Granero s’han imposat en el mig del camp i, amb l’ajut imprescindible de Melendo, han alimentat Borja i Wu Lei. El ’Panda’ ha començat molt endollat, però ha estat el xinès qui més ha agitat la graderia de l’RCDE Stadium, amb una rematada de mitja tisora que ha fregat el pal i unes quantes accions per la banda. L’autor del primer gol, però, ha estat Esteban Granero, amb un xut de falta directa, suau i precís, que ha entrat per l’escaire de la porteria de Santamaria quan s’havien jugat 20 minuts.

L’Osca a penes ha donat senyals de vida en atac fins que, en el primer minut de la segona part, aprofitant una acció a pilota aturada, ha aconseguit empatar. Etxeita no ha perdonat, sol davant Diego, després d’una espectacular passada d’esperó de Pulido. El conjunt aragonès s’ha plantat molt millor que en els primers 45 minuts, s’ha sentit millor i ha sabut controlar l’Espanyol.

Rubi ha acabat jugant amb tres davanters, però no li ha servit per res. L’Espanyol ha acabat trencat, amb les línies molt separades i, de fet, pot donar gràcies de no haver perdut.