Espanyol

Granero: “El nostre nivell és el de les onze primeres jornades”

Espanyol. “Mentalment ens hem d’adonar que som un gran equip i alliberar-nos guanyant dissabte”, diu el madrileny que, diu el madrileny que confia en pujar en la classificació

Esteban Granero ha comparegut aquest matí en roda de premsa. El madrileny, que va marcar el seu tercer gol del curs davant l’Osca gràcies a una falta d’excel·lent execució, confia en la revifada de l’equip en aquest últim tram de temporada amb 13 jornades per disputar-se. Ara l’Espanyol està a set punts de distància d’Europa i a set de la permanència. “M’agradaria estar més a dalt. Estem a la mateixa distància de dalt que de sota però l’actitud del grup és sempre mirar amunt i això és un bon senyal. Queden partits per seguir mirant cap dalt començant pel dissabte. Hem d’anar amb la màxima ambició. Està sent una lliga molt disputada. Tenim la il·lusió de fer un bon final d’any”, ha considerat el madrileny que ha defensat la forma de jugar. “L’estil sempre és el mateix ara i després en el nostre cap i en el del tècnic. Ens hem mantingut en una idea i estem convençuts que és la millor manera per guanyar partits. Per això també necessitem precisió i seguretat i no fer certes errades que no podem cometre. Hem de perseverar en la nostra idea i això és el que ens farà grans”.

L’entorn segueix tenint desat a la memòria el futbol de les primeres onze jornades. “No va ser casualitat el joc que vam fer en les onze primeres jornades. És el nostre nivell. Casualitat és fer-ho en un o dos partits. Ho podem tornar a fer” i té clar que els jugadors no han rendit per sota de les seves possibilitats. “L’equip ho està donant tot i és difícil dir als nois que poden donar més” però ha subratllat “Mentalment ens hem d’adonar que som un gran equip i hem de llibertar-nos guanyant dissabte” .

D’altra banda, el madrileny minimitzava la mala dinàmica de 9 punts de 42. “Has escollit l’anàlisi que pitjor sona però hem de mirar cap endavant. No és just castigar-nos amb això quan hem superat moments dolents. Estem preparats per fer les coses bé”.

El migcampista també ha parlat del VAR. “La polèmica s’ha traslladat a un error humà. La tecnologia és benvinguda al futbol si és per aportar justícia. És el primer any i hi ha deficiències en el seu ús. Això crea cert desconcert però amb els temps, quan ens acostumem, i les regles estiguin més definides la polèmica es reduirà. Per ser el primer any no va del tot malament”.

Per últim s’ha referit a Alfa Semedo, trist protagonista,davant l’Osca. “Va sortir en unes circumstàncies molt complicades. És un noi jove i té una indubtable capacitat i ho relativitzem. Estava decaigut després del partit però no li va durar gaire. És un noi treballador i té unes capacitats que ens meravellen. És un futbolista que no tenim i complementari al que hi ha. Serà un jugador important i ens ajudarà molt”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)