Espanyol

L’Espanyol s’esforça per crear el millor ambient davant el Valladolid

Espanyol. El club blanc-i-blau ha preparat una oferta especial d’entrades pel partit de dissabte. Tots els socis poden comprar-ne dues amb un 50% de descompte

L’Espanyol juga dissabte a les 13h. davant el Valladolid. Un partit on els deixebles de Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ volen treure’s el sabor agredolç de l’empat davant l’Osca. El partit és decisiu per rellançar als barcelonins en la classificació. i és important que l’estadi tingui una bona assistència a les graderies. Així ho ha entès la directiva que ha redoblat esforços en les últimes hores per presentar una oferta especial d’entrades pel partit davant el conjunt castellà. Tots els socis poden comprar dues entrades amb un 50% de descompte i promoció d’invitacions infantils per a menors de 15 anys sempre que vinguin acompanyats per un soci, o bé, per un adult que sigui portador d’una entrada amb accés a l’RCDE Stadium.

Aquesta no és l’única iniciativa que ha presentat el club blanc-i-blau durant aquest inici de setmana. De fet, des de dilluns el club està fent present al Mobile World Congress (MWC), que s’està celebrant Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat, fent diverses campanyes publicitàries per reforçar la seva imatge de marca amb Wu Lei com a protagonista..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)