Espanyol

Conjura contra el Valladolid

Espanyol. La plantilla es concentra per no repetir les errades de l’Osca. “Ens cal una victòria per alliberar-nos”, considera Granero

L’empat davant l’Osca ha fet mal. La plantilla de l’Espanyol va marxar amb ràbia després d’una segona part deficient. Ara els futbolistes blanc-i-blaus encaren la nova setmana amb ànims renovats i amb la ferma intenció de projectar aquesta ràbia davant el Valladolid. Un nou duel a casa on els deixebles de Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ estan obligats a guanyar per mirar amunt i no alimentar més els dubtes. “L’equip ho està donant tot i volem fer un pas més. Ens queda un terç de lliga i en tots aquests partits tenim una oportunitat boníssima per millorar. Som un gran equip i dissabte necessitem una victòria per alliberar-nos”, considera Esteban Granero que té clar que el nivell exhibit a principi de temporada es pot recuperar. “En les onze primeres jornades es va veure el nivell que tenim. Ens fa bé recordar-ho i és un estímul per a tots”, reblava el mig.

Ara l’Espanyol tindrà al seu davant un equip que també arriba amb un moment baix com el Valladolid. Els de Sergio González van sumar 16 punts en les deu primeres jornades però només n’ha sumat 10 en les últimes 15. Un camí paral·lel al que ha experimentat l’Espanyol.

David López i Duarte, absents

Els dos centrals no es van entrenar ahir a les ordres de Joan Francesc Ferrer ’Rubi’. David López pateix unes molèsties al peu i Óscar Duarte, que ja està recuperat de la seva pubàlgia, s’ha de dosificar per evitar recaigudes. En principi tots dos no haurien de tenir problemes per estar disponibles per dissabte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)