Espanyol

Darder: “No ens podem queixar cada any de l’estil”

Espanyol. El d’Artà defensa la forma de jugar de l’equip “Canviar no et dona cap garantia” i parla de Wu Lei. “Quan va arribar teníem dubtes però ens ha sorprès des del primer dia”

Sergi Darder ha comparegut aquest matí en roda de premsa. El d’Artà considera que l’equip està millor ara que no pas a inici de temporada. “Estem en un procés de creixement, no tenim els resultats de l’inici, però ara som millors que el primer dia que vam arribar però els altres equips ens coneixen i cal millorar en defensa”. El mig, com va fer ahir Granero, ha deixat clar que l’estil de joc no es toca però sempre es poden incloure matisos. “Dins del sistema que tenim hi ha moltes variants en funció de l’equip contrari. Hem de seguir creient en la idea de joc però sense estancar-nos. No podem fer sempre el mateix”. Davant els dubtes que hi ha sobre l’immobilisme de Rubi ha estat contundent en la seva resposta. “No ens podem queixar cada any. L’any passat era per una cosa i ara per una altra. No es poden canviar cada dia de sistema. L’equip està fet per una cosa i enguany ens sentim més còmodes. Sempre hi ha coses per millorar però la idea de joc i el sistema està molt clar” i ha reblat: “No podem canviar la manera de jugar perquè sinó no agafes cap concepte clar i fer-ho d’una altra manera no és una garantia”.

L’Espanyol es debat aquests dies sobre quin classificatori camí agafar: evitar el descens o ser ambiciosos i fer el salt cap als llocs de privilegi. “L’objectiu és guanyar el següent partit i aquest és el Valladolid. Si guanyem, podem anar més amunt. Estem capacitats per estar més a dalt i no ens conformem estan els

14ens”. Un dels problemes de l’Espanyol és la seva manca de gol. Aquí la relació directa amb Borja Iglesias és endèmica. El gallec és l’únic que fa els gols amb assiduïtat però ara només suma un gol en els últims sis partits. “No podem dependre d’ell i els interiors i migcampistes hem d’aportar molt més. Ho sabem i hem de marcar molts més gols però també juguem molt per ell. El davanter és l’encarregat de concretar les ocasions”. Darder també ha valorat la seva importància en l’aspecte golejador. “Sé que he de ser més atrevit perquè tinc un bon colpeig però, de vegades, jugava a prop de l’àrea no és una garantia perquè sempre tens un jugador a sobre”.

Sorprès amb Wu Lei.

Per últim, el d’Artà s’ha referit a l’aparició de Wu Lei. El xinès només porta quatre partits però ha meravellat amb la seva contribució i adaptació. “Quan va arribar teníem dubtes, no enganyaré, arribava de la lliga xina. Ens ha sorprès molt i des del primer dia ens està donant molt. És un futbolista ràpid i que busca les desmarcades i això és bo per un futbolista com jo que mira cap endavant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)