Espanyol

El nou trencaclosques de Rubi

Espanyol. El tècnic haurà d’afrontar el tram final de temporada sense un dels seus grans referents en defensa. Ara Mario Hermoso està cridat a agafar el lideratge del santcugatenc, i necessita una parella a l’eix per jugar a San Mamés

“Mario Hermoso és un futbolista estratosfèric. Té unes qualitats increïbles però li falta més concentració al llarg dels 90 minuts. David López el complementa i l’ajuda”, deia dissabte Joan Francesc Ferrer, Rubi, després del partit contra el Valladolid amb l’esperança que la lesió del santcugatenc no fos tan seriosa com ha estat. David López estarà de baixa entre sis i vuit mesos per la lesió als lligaments. Avui l’operaran. Un tràngol pel qual va passar ahir Pablo Piatti.

Ara Rubi haurà de buscar un nou líder per a la rereguarda. Aquest paper està reservat per a Mario Hermoso, que haurà d’assumir els galons de la defensa. El tècnic haurà de buscar un complement per al madrileny. La tria no serà fàcil. Lluís López és ara el futbolista que més rodatge té per jugar contra l’Athletic Club, però el tècnic blanc-i-blau també podria apostar per l’experiència de Naldo o Óscar Duarte. Aquests dos futbolistes es van tornar a entrenar ahir amb el grup. El brasiler estava de baixa des del 21 de gener per una lesió de grau dos al bíceps femoral de la cama dreta. S’ha perdut sis partits de lliga i dos de copa en tot aquest temps. Duarte arrossegava una pubàlgia a la qual es va afegir un cop al turmell. Cap dels dos jugadors no té ritme de competició i no està a punt per jugar els 90 minuts. Això fa pensar que Lluís López serà titular a Bilbao.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)