Espanyol

Piatti, operat amb èxit

Espanyol. L’argentí ha estat operat del trencament del lligament creuat anterior del genoll dret que es va produir davant el Rayo Vallecano. El període de baixa serà d’entre sis i vuit mesos

Pablo Piatti ha estat operat amb èxit del trencament del lligament creuat anterior del genoll dret que es va produir davant el Rayo Vallecano. El jugador blanc-i-blau ha estat intervingut en les últimes hores pel doctor Ramon Cugat a l’Hospital Quirón de Barcelona, on encara romandrà durant els propers dies. S’espera que, a partir de la propera setmana, ja comenci una primera fase de recuperació i rehabilitació i es manté un període de sis a vuit mesos de baixa fins a la seva total recuperació.

Una lesió que l’argentí es va fer en el duel davant del Rayo Vallecano el passat 9 de febrer. El davanter ha hagut d’ajornar la seva intervenció durant tres setmanes per una inflamació de l’articulació. Un temps de pausa que l’ajudarà a recuperar de manera més ràpida i efectiva en el post operatori i escurçar el temps de baixa. El termini previst, inicialment de baixa, es xifra entre els sis i els vuit mesos per a la seva total recuperació.

Aquesta no serà l’única operació que faci Ramon Cugat a un futbolista de l’Espanyol. El doctor també operarà en les hores vinents a David López. El santcugatenc ja podrà passar per quiròfan de manera immediata, a diferència de Piatti, ja que la zona del genoll no està inflamada. El defensa, que es va lesionar en l’últim partit davant el Valladolid de manera fortuïta, té la mateixa lesió que l’argentí però a l’altre genoll, l’esquerre. El període de baixa és idèntic: entre sis i vuit mesos de baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)