Espanyol

David, operat amb èxit

Espanyol. El defensa santcugatenc ha estat intervingut del trencament del lligament creuat anterior del genoll esquerre. El període de baixa serà d’entre sis i vuit mesos

David López ha estat operat amb èxit aquest migdia del trencament del lligament creuat anterior del genoll esquerre que es va fer, de manera fortuïta, el passat cap de setmana davant el Valladolid. El central, que ha estat intervingut pel doctor Ramon Cugat, romandrà al centre hospitalari durant els dies vinents i tot apunta que, a partir de la setmana vinent, començarà la primera fase de la recuperació. El santcugatenc estarà de baixa, fins a la seva total recuperació, durant un termini estimat entre sis i vuit mesos.

En les últimes hores, Pablo Piatti també ha passat pel quiròfan i ha estat operat del trencament del lligament creuat anterior però, en el seu cas, del seu genoll dret. Una lesió que es va produir davant el Rayo Vallecano romandrà els pròxims dies a l’hospital i s’espera que, a partir de la setmana vinent, ja comenci una primera fase de recuperació i rehabilitació. El període de baixa, com el cas de David López, serà de sis a vuit mesos fins a la seva total recuperació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)