Espanyol

Rubi: “Les baixes no són cap excusa”

Espanyol. El tècnic espera un partit “seriós” dels seus homes que buscaran la segona victòria a domicili a San Mamés. “Hi ha molt en joc i posar-se amb 36 punts és un gran al·licient”

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ ha comparegut aquest matí per valorar el partit de demà a San Mamés davant l’Athletic (21?h.). El tècnic blanc-i-blau afronta el partit amb la baixa de David López, per lesió als lligaments del genoll, i s’hi afegeixen, per sanció, les de Darder i Borja Iglesias.

Dídac Vilà, fora.

“És una decisió tècnica i en el moment de definir l’onze i tal com ens quedava la banqueta hem decidit per altres companys”.

Estratègia i força física de l’Athletic.

Sabem que amb aquesta mena d’equips no hem estat a l’altura i ho hem parlat i treballat.

Lesió David López.

“Per un dels seus millors tres jugadors que té dins de la plantilla. Sense cap mena de dubte és un jugador important i en la seva posició és diferencial. El problema és que la parella de centrals és important tenir una continuïtat i no l’hem pogut mantenir. És una de les dificultats que tenim aquest any. Hem de buscar solucions i potenciar els jugadors que tenim”.

Athletic Club.

“Un partit de dificultat màxima amb un rival que no perd des del 5 d’octubre i un equip que no guanya des de l’octubre. És un equip fort i l’agafem en el moment important de la temporada. En els últims 15 partits ha tingut la porteria a zero en set. És un escenari important per treure una victòria i valorar-la”.

Revifada de l’Athletic.

“Els dos tenen 33 punts i els dos ho hem fet igual de bé o igual de malament. Cada equip té les seves dificultats. Va començar amb una idea de joc i molts empats. Ara ha canviat la idea de joc i ha canviat els seus resultats. Cadascú té el seu full de ruta i no som cap mirall. Nosaltres també hem superat les nostres dificultats”.

Oportunitat pels menys habituals.

“Estem preparats. Les victòries i la confiança es nota de seguida. La gent veu la porta oberta per poder jugar i veig la gent preparada, No hi haurà cap excusa si no es guanya o no es treu cap punt per les baixes. Busco la motivació dels jugadors que poden entrar i no hi ha cap jugador igual. Això em motiva i que surti bé amb altres jugadors i tenir problemes més endavant”.

Perfil de joc.

“Espero veure l’Espanyol dels últims partits i la serietat del duel davant el València i amb més possibilitats ofensives”.

Naldo o Lluís?

“Estarà d’inici Mario i l’acompanyarà Naldo o Lluís. No vull donar pistes. Naldo no té els minuts de la continuïtat de partits i Lluís sí. Aquí estarà la decisió si apostar per un jugador de més recorregut de minuts o menys”.

Més enllà de la possessió.

“No basta només en treure-li la pilota a l’Athletic. Hem de jugar tant per dins com per fora. Ells tenen punts dèbils tant d’una forma com l’altra”.

Dinàmica i partits a fora.

“El partit és molt important perquè podem sumar dues victòries consecutives, seguir allargant aquesta ratxa de resultats i ficar-nos amb 36 punts. El que no volem és entregar la ratxa de cinc partits sense perdre”.

Convocatòria.

La llista de convocats pel partit a San Mamés té com a novetats Javi López, Semedo, Álex, Naldo i l’extrem del planter Campuzano. Rubí té com a baixes a Borja Iglesias i Darder, per sanció, David López per lesió i Dídac Vilà per decisió tècnic. Óscar Duarte, Piatti i Sergio García segueixen lesionats. La convocatòria completa dels 19 homes és la següent: Roberto, Diego López, Naldo, Rosales, Javi López, Mario Hermoso, Lluís, Pedrosa, Alfa Semedo, Víctor Sánchez, Melendo, Álex López, Marc Roca, Granero, Ferreyra, Hernán Pérez, Wu Lei, Campuzano.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)