Espanyol

Borja i Javi López, al marge

Espanyol. L’Espanyol ha entrenat aquest matí a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Una sessió on el davanter gallec no s’ha entrenat amb el grup pel seu pla específic de readaptació i el capità per un cop que va rebre a San Mamés

L’Espanyol ha entrenat aquest matí a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Una sessió enfocada en exercicis de recuperació pels titulars d’ahir a San Mamés i una rutina física pels suplents i no convocats. Javi López i Borja Iglesias s’han entrenat al marge al costat d’Óscar Duarte que ja no va entra en la llista de convocats per un problema al peu. El capità, que ahir va jugar de lateral esquerre, no ha saltat a la gespa per un cop i s’ha quedat al gimnàs. El gallec, sancionat per a San Mamés, ha aprofitat aquesta setmana neta per seguir un pla específic de readaptació amb els fisioterapeutes. Un full de ruta pautat i amb la intenció de què el futbolista reforci certs aspectes físics que no ha pogut fer per la càrrega de partits que porta. El gallec havia participat en totes les jornades de lliga fins ahir. És el tercer jugador amb més minuts de la plantilla amb 2.131 només superat per Marc Roca (2.138’) i Diego López (2.430’). Per sort el panda va veure com el seu relleu estava afinat de cara a porteria. Facundo Ferreyra va inaugurar el seu caseller de gol en el seu primer matx de titular.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)