Espanyol

Granero: “Hem fet un salt de competitivitat i maduresa”

Espanyol. Els blanc-i-blaus sumen sis jornades sense perdre i els dos últims empats a Mestalla i, ahir, a San Mamés ha mostrat l’aspecte més polifacètic d’un equip que ja sap resistir sense la possessió

Una de les crítiques al joc de l’Espanyol era la seva poca fiabilitat en el moment de defensar-se. Una situació que es feia més perillosa quan la possessió no era blanc-i-blava. L’Espanyol patia molt però els dos últims empats a domicili a Mestalla i San Mamés està constatant una millora en aquest aspecte. Dos partits on l’Espanyol ha estat obligat a mostrar el seu aspecte més combatiu i seriós per no prendre mal. Un equip que gaudia atacant i dominant la pilota ha encetat un nou llenguatge d’interpretació i d’aspecte més polifacètic: no patir sense el control del partit i aprofundir en la fiabilitat defensiva. “La idea és tenir la pilota el màxim de temps possible i quan no el tenim el trobem a faltar. Però hem jugat contra un equip que no vol que la tinguis i t’intenta pressionar molt bé. Sortim reforçats: amb pilota estem còmodes però hem sabut competir sense ella. Ho hem fet tot bé menys en una centrada on Raúl García ha tingut molt de mèrit”, argumentava Esteban Granero. El madrileny va fer un gran partit a San Mamés on es va erigir com un dels millors del duel. L’Espanyol suma sis partits sense perdre i el migcampista té l’explicació. “Hem passat una ratxa molt dolenta i ara al contrari. Hem fet un salt de competitivitat i maduresa”. Una situació on els deixebles de Rubi han hagut de navegar a contracorrent per les baixes, especialment a San Mamés, on no estaven David López, Darder i Borja Iglesias. Tres peces bàsiques de l’equip. “Hem demostrat que aquesta plantilla és llarga i competitiva tot i les baixes. Hi ha jugadors que estan esperant la seva oportunitat i tenen la capacitat de fer-ho molt bé. La competència per entrar a l’onze serà més dura i això ens beneficia a tots”

Per últim, Granero ha valorat la tasca de Wu Lei. El xinès no va arronsar-se a San Mamés. Un partit d’elevada exigència on va fer una assistència i va acaronar el 0-2 en un xut massa creuat. “Està absolutament adaptat a l’equip i nosaltres com ell hem fet tot el possible perquè així sigui. Té una gran capacitat d’adaptació i, a més, és un gran jugador de futbol. Això facilita molt les coses perquè el futbol és un idioma universal. Ens aporta coses en el camp que no teníem i ell és feliç”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)