Espanyol

Xie Hui: “Wu Lei sempre va tenir el somni de jugar a la lliga”

Espanyol. El segon tècnic del Xangai SIPG ha destacat la repercussió del davanter xinès al seu país. “És molt important i és una cosa que trobàvem a faltar en els últims 15 anys al nostre país”

El segon entrenador del Xangai SIPG, Xie Hui, club d’origen de Wu Lei, ha assegurat que el davanter xinès fa molt temps que tenia ganes de fer el salt a la lliga. “Sempre va tenir aquest somni”, ha dit l’exfutbolista, que havia militat en la Bundesliga. Xie Hui celebra la repercussió que està tenint l’atacant de l’Espanyol i destaca el fet positiu que suposen les seves prestacions per al futbol xinès. “És molt important i és una cosa que trobàvem a faltar en els últims 15 anys al nostra país”, ha explicat en declaracions a AFP. El tècnic ha explicat alguna conversa personal amb el davanter blanc-i-blau abans d’aterrar a Barcelona. “Em deia, què passa amb el llenguatge? Però el futbol és comú. Li vaig dir que no es preocupés que el més important està a la gespa i en el camp d’entrenament. Et respectaran si ho demostres en el terreny de joc”.

Per últim, considera que el seu impacte serà igual o superior al de Sun Jihai al Manchester City i destaca la seva ràpida adaptació. “La lliga xinesa és molt més lenta. Igual tens dos segon per a pensar i a l’espanyola, només un” Xie, de totes maneres, ha advertit que és difícil que més jugadors xinesos puguin fer el salt a Europa, “com a molt un o dos”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)