Espanyol

Borja: “Quan estàs a gust estàs disposat a escoltar al club”

Espanyol. El gallec deixa oberta la seva sortida a l’estiu. “Pot passar qualsevol cosa” ha dit sobre una possible renovació de contracte o bé un traspàs a un tercer equip.

Borja Iglesias ha comparegut aquest matí. El davanter gallec és el pitxitxi blanc-i-blau amb 11 gols. Curiosament porta els mateixos gols que el seu antecessor, Gerard Moreno, a aquestes alçades de la lliga. “No soc Gerard ni ho penso ser. És bonic portar els mateixos gols que ell ara”, ha valorat. El gallec es va perdre l’últim partit per sanció a San Mamés on Facundo Ferreyra va ser el golejador. El futbolista està preparat per jugar diumenge davant el Sevilla. El davanter ha fet un treball de readaptació al llarg dels últims dies. “Hem aprofitat una situació de sanció per regular càrregues. Era una bona oportunitat per fer-ho però estava amb bones sensacions”. El bon rendiment de Facundo Ferreyra en l’últim entrenament convida a pensar en una dupla formada pel gallec i l’argenti. “Segur que el tècnic li dona voltes per afrontar aquestes situacions concretes. Sempre m’he sentit còmode amb un altre jugador i amb el sistema que tenim. Estic content que hagi fet gol”.

Però el gruix de les preguntes a Borja Iglesias han anat orientades al seu futur. El gallec, amb contracte fins al 2022, és un dels actius més llaminers de la plantilla en el pròxim mercat d’estiu. De fet, el punta ja va tenir una oferta de l’Everton al gener que va rebutjar i està en el radar d’altres equips de la premier. “És bonic que t’arribin missatges de què et quedis i això em fa molt feliç. No penso en res més que ser jugador de l’Espanyol”, ha dit per afegir que es mostra obert a parlar d’una renovació de contracte i un augment de la seva clàusula, ara de 28 milions d’euros. “Quan estàs a gust estic disposat a parlar d’una renovació de contracte” però també podria marxar. “Pots passar qualsevol cosa però, si arribés, parlaríem les parts però no m’ha arribat res,” ha argumentat deixant la porta oberta a qualsevol opció de futur.

D’altra banda, el gallec ha parlat de la seva relació amb Wu Lei. “Tinc bon feeling amb ell i em complemento bé. És una bona incorporació” i també ha valorat el gran moment de Raúl de Tomás, Jaime Mata i d’ell mateix que encapçala la llista de golejadors estatals de primera. Tres futbolistes que l’any passat estaven a segona “No és senzill, els tres hem treballat molt i estem aprofitant l’oportunitat d’estar a primera i ens ajuda a seguir creixent. Al final, el futbol és futbol, i cal adaptar-se a les noves categories. Hi han jugadors molt capacitats a segona o segona b i és una realitat”.

Per últim, no considera decisiu el partit davant el Sevilla per anar a Europa. “Això canvia molt. Fa un mes dubtàvem de tot i, si guanyem, ens apropem a dalt però, si no guanyem, no és cap ultimàtum”, ha explicat el gallec que s’ha felicitat per la bona ratxa, de sis partits sense perdre, que suma l’equip. “És positiu per afrontar el final”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)