Espanyol

Ferreyra puja al carro del gol

Espanyol. L’argentí, que es va estrenar com a golejador la jornada passada, assegura que està content i que ha vingut “per sumar”

Aquesta temporada, l’Espanyol ha trobat a faltar, entre altres coses, jugadors capaços de competir amb Borja Iglesias en la llista de golejadors. De fet, els 14 gols que ha marcat el davanter gallec en la lliga i la copa estan molt lluny dels de la resta de futbolistes blanc-i-blaus. Per això en el mercat d’hivern va arribar Facundo Ferreyra, l’atacant argentí que la passada jornada, a San Mamés, en el primer partit que va començar com a titular, va signar el seu primer gol com a jugador espanyolista. “Estic content, he vingut a un gran club per sumar. Sabia en les circumstàncies que venia, sabia que Borja Iglesias ho estava fent molt bé, però l’Espanyol ja estava interessat que arribés en el mercat anterior. I quan algú insisteix tant és per alguna cosa”, va dir ahir, en roda de premsa.

Ferreyra va deixar clar que pot jugar amb un altre punta al costat –convidant a la possibilitat d’una dupla amb Borja Iglesias–, va reconèixer que està sorprès pel bon rendiment del xinès Wu Lei i, sobre el partit de demà, contra el Sevilla a l’RCDE Stadium, va assegurar que en el vestidor blanc-i-blau no es té en compte l’eliminació del conjunt andalús de l’Europa League. El davanter argentí, a més, va demanar “intensitat” per poder aconseguir un bon resultat. Preguntat per Alfa Semedo, que es va incorporar a l’Espanyol al mateix temps que ell, el mes de gener passat, i que encara no s’ha guanyat la confiança de Rubi, el Chucky va tenir bones paraules: “El veig amb moltes ganes. Sap que no va fer una bona actuació contra l’Osca, però jo sé el nivell que té, perquè va jugar amb mi en el Benfica. Aviat podrà demostrar que és un grandíssim futbolista.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)