Espanyol

Rubi: “Podem treure el cap a dalt”

Espanyol. El tècnic considera el duel amb el Sevilla “apassionant” per tot el que està en joc però no es refia dels andalusos. “No em vull deixar enganyar per la seva trajectòria”

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ ha comparegut aquesta tarda per valorar la prèvia del partit davant del Sevilla. (16.15 h, RCDE Stadium). El duel amb els andalusos arriba marcat per la destitució de Pablo Machín, ahir, i l’arribada de Joaquín Caparrós a la banqueta fins a final de curs.

Crisi Sevilla.

“No cal refiar-se. Té molts recursos i cada partit no és igual. Fora de casa li està costant molt.

Mirar cap a dalt.

“És un partit, de nou, apassionant i poden treure el cap a dalt. Guanyar seria ratificar el què estem fent bé. És un partit importantíssim. Ens ha costat molt tornar a arribar fins aquí”.

Canvi de sistema.

“No sé amb quin sistema sortiran. Intentarem reaccionar de pressa quan veiem els jugadors que surten però el més important és veure un Espanyol complet en defensa i en atac. Tàcticament retocarem coses si cal. Estem acostumats”.

Rival ideal?

“Un Sevilla mai ho serà. Està classificat sisè i molts jugadors que els voldríem aquí. No em vull deixar enganyar per aquesta trajectòria. Estem parlant de futbolistes molt experimentats”.

Wu Lei, sense perdre.

“Ell ens ha ajudat però al mateix nivell que la resta de l’equip, és la conjuntura que portem”.

Joaquín Caparrós i la preparació del partit.

“Pel que fa a preparació de partit ens ho fa atípic. És la tercera vegada que ens passa això aquesta temporada. No sé si serà bo o dolent. Volem molta intensitat i que sigui l’Espanyol de les bones tardes. Hem de donar el nostre nivell i un canvi de tècnic fa canviar el xip dels jugadors. Les altres vegades una vam guanyar i l’altra empatar.

Desgast físic per l’Europa League.

“Són equips que estan acostumats a jugar un partit cada tres dies”.

Situació de l’Espanyol.

“El partit ens arriba en un bon moment. Portem sis partits sense perdre i podem anar a l’aturada amb una victòria més.

Lliga competida.

“El futbol és el dia a dia més que mai. No em puc refiar de la situació del meu equip ni un minut i els he d’esperonar perquè continuïn atents”.

Destitució de Machín.

“El primer a caure sempre és l’entrenador, som dèbils. Sempre he estat un defensor de la continuïtat dels entrenadors. Saben el que funciono i no. Tret que els jugadors li treguin la confiança al tècnic. Les ratxes bones i dolentes sempre existiran”.

Preparació tàctica.

“El 80 per cent sempre depèn de nosaltres i després hi ha variables. El rival juga amb jugadors que ja coneixem i, independentment, i han molt duels individuals”.

La llista.

La llista de convocats és la següent: Roberto, Diego López, Puado, Wu Lei, Borja Iglesias, Ferreyra, Dídac, Darder, Naldo, Rosales, Pedrosa, Lluís, Hermoso, Javi López, Alfa Semedo, Álex López, Marc Roca, Granero, Hernán Pérez, Puado. És baixa per sanció Víctor Sánchez i estan lesionats: Sergio García, David López, Piatti i Óscar Duarte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)