Espanyol

La rutina d’estrenar entrenador

Espanyol. Rubi s’enfrontarà per tercera vegada amb un nou inquilí a la banqueta rival. Avui li toca Joaquín Caparrós, que agafa el Sevilla. En les dues anteriors, en què hi havia Francisco (Osca) i Calleja (Vila-real), va sumar un triomf i una victòria

Entrenador nou, victòria segura. Això diu la vella dita futbolística; però amb l’Espanyol, aquesta temporada, aquesta vella fórmula no acaba de rutllar. Avui Joan Francesc Ferrer, Rubi, tindrà davant seu un entrenador rival que s’estrena a la banqueta en la figura de Joaquín Caparrós. El tècnic d’Utrera intentarà aconseguir un triomf per trencar la ratxa de sis victòries de l’Espanyol i, de retruc, l’eficàcia del maresmenc. “Pel que fa a la preparació de partit, ens ho fa atípic. És la tercera vegada que ens passa això aquesta temporada. No sé si serà bo o dolent. Volem molta intensitat i que sigui l’Espanyol de les bones tardes. Hem de donar el nostre nivell, i un canvi de tècnic fa canviar el xip dels jugadors. Les altres vegades una vam guanyar i l’altra, empatar”, repassava ahir Rubi, que espera seguir amb la bona dinàmica. De les seves altres víctimes, una va ser Francisco Rodríguez, de l’Osca. L’Espanyol va guanyar per 0-2 a El Alcoraz. Aquest és, fins ara, l’únic triomf dels blanc-i-blaus a domicili. L’Espanyol i el seu tècnic van tornar a repetir experiència davant de Javi Calleja. El tècnic es va tornar a estrenar a la banqueta del Vila-real per substituir Luis García Plaza. L’Espanyol va arrencar un valuós empat a la Ceràmica després d’anar perdent per 2-0. Des de llavors no ha perdut cap dels sis partits disputats en la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)