Espanyol

Sergio García: “Rubi sap com guanyar al Camp Nou”

Espanyol. El capità admet que una victòria al feu blaugrana “seria una injecció per tot l’equip” i que el tècnic blanc-i-blau “té una idea molt clara per fer mal i estem convençuts”

Sergio García ha comparegut aquest matí en roda de premsa. El davanter torna a estar disponible després de sis setmanes lesionat. Arriba a temps per encarar les últimes deu jornades de lliga. El primer duel davant el Barça al Camp Nou. “Un derbi sempre és especial. És el nostre màxim rival a la ciutat i tinc ganes que arribi el partit i aconseguir un bon resultat i més en el seu camp”, ha dit el davanter que és conscient de la dificultat. “Sabem que és difícil en el seu camp però anem amb ganes i les idees clares. Estem convençuts que podem fer-li mal”. Precisament, el jugador ha incidit en l’aspecte tàctic del joc. “Primer no hem de cometre errades, hem d’estar concentrats els 90 minuts i no donar facilitats. El tècnic té una idea molt clara per fer mal i estem amb la seva idea. Sap com guanyar allà i estem convençuts. Estem treballant aquests dies però no puc dir més”. Una frase que deixa oberta la possibilitat que Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ implementi algun canvi tàctic de certa rellevància. Unes modificacions que s’estan portant aquests dies en els entrenaments a porta tancada. Sergio García també ha desgranat les sensacions d’un hipotètic triomf. “Guanyar seria un bon cop pel final de temporada i ens vindria genial perquè fora de casa només hem guanyat un partit a fora. Guanyar al camp del Barça seria el màxim. Anem amb il·lusió i ganes”. L’Espanyol fa deu anys que no guanya al Camp Nou amb aquell doblet de De la Peña el febrer del 2009. “Recordo aquell partit i un sergiazo tant de bo. Un resultat com aquell per l’espanyolisme, el club i la nostra gent seria molt bo i estem convençuts de fer-ho”. I sobre una possible absència de Luis Suárez o Messi ha apuntat: “Si hi ha bons jugadors que no juguen per nosaltres millor però no ens fixem en això. Estem treballant per contrarestar l’onze i no a un jugador o dos.

D’altra banda, Sergio García s’ha mostrat clar sobre la permanència. “No dono l’equip per salvat. No ens podem confiar mai. Hem d’anar sumant punts i victòries i no fixar-nos en si estem salvats o no i al final de lliga ja veurem on estem” i ha valorat la presència de Wu Lei amb qui encara no ha coincidit sobre la gespa. “És un grandíssim jugador i ho ha demostrat en la seva lliga i aquí li estan sortint bé les coses. Espero que segueixi creixent aquí amb nosaltres. Tots els jugadors som compatibles. Sigui ell o un altre encantat de poder aportar coses a l’equip.

Per últim, el futbolista encara ha de jugar sis partits per la renovació automàtica del seu contracte. “Mai se sap, el món del futbol canvia d’un dia per un altre. Veurem que passa i si aconsegueixo l’objectiu. Donaré el màxim per aquesta samarreta. M’agradaria retirar-me aquí però cal complir uns objectius”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)