Espanyol

L’Espanyol no encaixa bé la broma de Piqué i li respon

Derbi. Havia dit en el programa ‘La Resistencia’, en el qual tothom riu de tothom, fins i tot d’un mateix, que té més patrimoni que el pressupost periquito

Gerard Piqué és un futbolista atípic. Les seves declaracions no són un ampli ventall de tòpics. Opina de tot i no li fa cap por expressar els seus pensaments amb total llibertat, sense tenir en compte ni el que diran ni les possibles conseqüències. Piqué domina l’escena i li agrada el xou. És per això que va anar encantat dijous a la nit al programa La Resistencia, de David Broncano, un programa d’humor amb una entrevista en clau d’humor. En el programa són especialistes en l’art de trolejar, provocar i riure de tot, fins i tot d’un mateix. Piqué ha demostrat més d’una vegada ser fidel a aquesta manera d’entendre l’humor i part de la seva professió i no dubta de viure els derbis com el que són. Així que, aprofitant la seva visita a Broncano, davant la pregunta de quants diners té no va dubtar a respondre: “Tinc més patrimoni que el pressupost de l’Espanyol d’aquesta temporada.”

La broma del central barceloní no va ser ben encaixada per un ampli sector de l’espanyolisme. Piqué, que ha hagut d’escoltar insults i càntics ofensius contra ell i la seva família en algunes visites al camp de l’Espanyol i que ell mateix va reproduir en el programa, va rebre ahir la resposta per part del mateix club en una piulada que deia: “La nostra afició. L’equip que ho dona tot cada dia. Els nostres 119 anys d’història. El minut 21. El planter. El respecte vers els rivals. El cor blanc-i-blau. Aquest és el nostre patrimoni i el seu valor no es mesura amb euros.”

Piqué, en una entrevista distesa i sempre en clau d’humor, també va fer broma del Real Madrid quan Broncano li va preguntar quantes vegades “havia cardat” en el darrer mes. “Les dues del Bernabéu també compten”, va dir el blaugrana tot recordant les dues victòries blaugrana en feu madridista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)