Espanyol

Joan F. Ferrer, ‘Rubi’

Entrenador de l’Espanyol

“El pla només ens ha sortit en defensa”

L’entrenador de l’Espanyol va fer una valoració positiva del derbi, tot i la derrota. “Estic satisfet perquè el meu equip ha sortit convençut de fer alguna cosa important i hem incomodat defensivament el nostre rival. M’hauria agradat crear més perill. En tot cas, hem demostrat que estem a un bon nivell”, va manifestar Joan Francesc Ferrer Rubi a la sala de premsa del Camp Nou. “En la part defensiva, el pla que teníem ha sortit quasi perfecte. En la part ofensiva, no ha anat com havíem pensat”, va reconèixer. Rubi va lamentar la mala sort d’haver encaixat el primer gol en un llançament de falta de Messi: “He estat malastruc, perquè he dit als meus jugadors que preferia que ens marquessin de falta que no pas de jugada. És una pena, perquè aquesta vegada Messi no ha estat tan magistral com en la primera volta.”

Preguntat pel canvi de sistema que va proposar, amb una defensa de cinc, el tècnic maresmenc va reconèixer que va agafar com a referència els equips que aquesta temporada han puntuat al Camp Nou: “Hem vist que el Girona va treure un punt amb defensa de cinc, com el Betis va guanyar amb defensa de cinc. L’equip s’ha trobat a gust amb aquest sistema, però teníem treballades diferents situacions al mig del camp per si havíem de canviar.”

MALASTRUC

“Abans del partit, preferia que ens marquessin de falta que no pas de jugada”

DEFENSA DE CINC

“El Girona i el Betis van puntuar al Camp Nou amb una defensa de cinc jugadors”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)