Espanyol

Marc Roca: “No mirem enrere, estem pendents de nosaltres”

Espanyol. El jove migcampista blanc-i-blau considera que el partit de dissabte, contra el Girona a Montilivi, és una bona oportunitat de tornar a sumar tres punts per al seu equip

Marc Roca ha analitzat l’actualitat de l’Espanyol en roda de premsa, aquest migdia, després de l’entrenament a porta tancada que ha tingut lloc a la ciutat esportiva Dani Jarque. Aquestes són les seves respostes:

El partit a Girona: “És molt important per a nosaltres, una oportunitat per aconseguir tres punts. És un derbi i tenim moltes ganes de jugar-lo. L’afrontem amb la màxima confiança i il·lusió.”

El Girona és el pitjor equip a casa i l’Espanyol, el pitjor a fora: “Cada partit és diferent. Pot passar qualsevol cosa. Tenim moltes ganes de trencar la dinàmica de no guanyar fora de casa. Suposo que ells també voldran guanyar a casa.”

Pendents del la cua de la classificació?: “No estem pendents del que tenim al darrera. Ens centrem en fer un gran partit dissabte. No miren enrere. Si guanyem, haurem fet una setmana de quatre punts.”

Ganes de revenja per la derrota de la primera volta?: “Sempre que et guanyen tens ganes de tornar a competir i a guanyar. Però al final és un partit més”

L’interès del Benfica: “No em preocupa. Ara vull aportar el meu granet de sorra aquí. Em centro en el present i en fer un bon partit contra el Girona.”

El Girona, un rival incòmode en les dues temporades que porta a primera: “És un equip que sempre incomoda als seus rivals. Pressionen i s’ho deixen tot al camp. Intentarem fer el nostre joc i portar el partit al nostre costat.”

Perquè costa tant retrobar la millor imatge?: “Es cert que vam començar bé, però després també hem tingut bons partits. Potser no tant com al principi. Mirarem de fer-ho el millor possible en el que queda de temporada.”

Objectius a curt termini: “Dissabte tenim una gran oportunitat per fer un bon partit. aquest és el nostre objectiu de present.”

L’entorn: “Estem tranquils i bé, amb confiança que dissabte farem un bon partit. L’equip està creixent i esperem acabar la lliga amb bones sensacions.”

Stuani: “Ha demostrat amb números com contribueix al joc del Girona. però ens és igual si juga o no. ens Ens ocupem del nostre plantejament.”

Duel per ser el segon equip català de primera?: “Ens prenem cada partit com el més important i aquest ho és per això només.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)