Espanyol

Joan F. Ferrer ‘Rubi’

Entrenador de l’Espanyol

“L’alegria dels jugadors m’omple”

Acostumat a celebrar victòries a Montilivi quan s’asseia a la banqueta local, Rubi es va treure un pes de sobre amb el segon triomf de l’Espanyol a camp contrari de tota la temporada. “Pensàvem que ens havíem merescut guanyar en algun altre camp, però no arribava. I ens ha tornat a passar que, després d’avançar-nos, ens empaten. Avui, però, hem tingut aquell xic de sort que ens faltava. Des de l’1-1, l’única ocasió ha estat el gol”, reconeixia l’entrenador de l’Espanyol, feliç sobretot pels seus jugadors, que van estar una bona estona cantant al vestidor. “Em quedo amb l’alegria dels jugadors; és el que més m’omple. Han treballat, partit rere partit, per obtenir una victòria que a fora es feia esperar massa.”

La victòria allibera l’Espanyol, que allunya els fantasmes de la zona baixa. “L’entrenador de l’Espanyol no mira mai a baix. Arribar a dalt és molt difícil; som un equip modest. Però ens queda una bala, que és guanyar l’Alavés. Per si ens hi podem apropar una miqueta.”

Rubi va apostar per un 4-4-2. “Crèiem que no era necessària la defensa de cinc. A fora, hem fet partits molt bons, com a Bilbao i a València, i la idea era repetir aquest treball, però amb una mica més de profunditat. En línies generals ha sortit correcte, però tampoc crec que hagi estat la clau del partit. Hem tingut un xic de sort.” Els periquitos van fer un pas endavant en la segona meitat, en què el Girona es va fondre. “En la primera, el Girona ha tingut més la pilota. No era la nostra intenció, però ho han aconseguit. Era una guerra maca, la de superar la pressió, d’uns i altres. En la segona, anaven passant els minuts i ens hem trobat cada cop més a gust.” Sergi Darder va ser l’executor, en un dels seus millors partits. “És un jugador diferent, amb un talent espectacular. I els que tenen talent, no és fàcil que ho demostrin cada dia. Però n’ha fet uns quants, de partits bons. No sé si aquest és el millor, però estem contents perquè quan ell flueix, ens passen coses positives en atac”, va dir el maresmenc, a qui van preguntar si era un dels dies més feliços com a entrenador de l’Espanyol per haver guanyat el Girona. “No, no. Al Girona li tinc una estima increïble, i no em produeix cap satisfacció el fet de guanyar-lo, sinó perquè ho necessitàvem. I també és maco guanyar derbis”, va explicar Rubi, que sortint de la sala de premsa va recomanar paciència i confiança en el Girona.

LES EXPECTATIVES

“L’entrenador de l’Espanyol no mira mai avall; a dalt és difícil, però queda una última bala”

ALLIBERATS

“La victòria a fora es feia esperar massa; avui hem tingut el xic de sort que faltava”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)