Espanyol

El pas endavant de Darder

Espanyol. El migcampista d’Artà, clau en la victòria al camp del Girona amb dues canonades des de fora de l’àrea, ha igualat ja el seu millor registre golejador en una sola temporada

Condicionats bona part de la temporada únicament a l’encert de Borja Iglesias en la definició, el pas endavant de Darder en l’aspecte golejador és una notícia excel·lent per al conjunt blanc-i-blau. El migcampista d’Artà va ser decisiu en la victòria de dissabte al camp del Girona gràcies a dues canonades des de fora l’àrea –oficialment l’1-2 és de Bounou en pròpia porteria, tot i que el mèrit total és del mallorquí– i va palesar la seva millora de cara a gol aquesta temporada, en què ha igualat ja el seu millor registre golejador.

I és que, tot i la seva indiscutible qualitat, el mallorquí mai ha estat un gran golejador, un defecte que no s’acaben d’explicar al vestidor blanc-i-blau. “Sempre li dic que té bon peu i que s’ha d’atrevir a xutar. Ho ha de provar més”, deia el seu company Borja Iglesias després del partit contra el Rayo, precisament un duel que també va decidir Darder amb un gol en el tram final. Enguany, en total, el 10 blanc-i-blau ja ha marcat quatre dianes –una de les quals en la copa–, les mateixes que va anotar en el seu any més prolífic al Màlaga (en la temporada 2014/15).

“És un jugador de molt de talent. Quan ell flueix, ens passen coses positives en atac”, va declarar el seu tècnic, per a qui l’aportació golejadora dels jugadors de segona línia era un dels aspectes a millorar de cara a aquest curs i que ha trobat en Darder un futbolista cabdal en els seus esquemes, el millor aliat.

L’ELOGI DEL TÈCNIC

Darder és un jugador de molt de talent. Quan ell flueix, ens passen coses positives en atac
Joan F. Ferrer, ‘Rubi’
entrenador de l’espanyol

CLAU

Han estat, a més, gols importants: contra el Rayo va donar el triomf en el minut 95

LA XIFRA

4
gols,
un en la copa, ha fet aquest curs Darder, que ha igualat el seu millor registre (al Màlaga el 2014/15)

Confiança per mirar cap amunt en el tram final

Veient la situació de tots dos equips, el derbi català de dissabte estava considerat com un duel de necessitats per a dos conjunts que s’havien apropat, en les últimes setmanes, a la zona perillosa de la taula. Però en la prèvia Rubi ja va demostrar el seu optimisme definint el partit com l’última oportunitat blanc-i-blava d’enganxar-se als equips de la zona mitjana-alta de la taula, i la victòria li ha donat la raó. “Tenim un calendari per poder acabar amb força punts si aprofitem aquesta confiança”, va dir Darder després del triomf, evidenciant l’ambició del vestuari de mirar més cap amunt que no pas cap a la zona de descens. “Som un equip en fase de creixement i per això sense confiança som vulnerables; amb confiança, som un equipàs. A veure si podem enganxar-nos”, hi va afegir el migcampista mallorquí: “No hem d’enganyar ningú, però no hem de ser conformistes, tampoc. Per punts ens dona encara per mirar cap amunt, i més si juguem així.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)