Espanyol

Rubi: “Volem ser el tercer millor Espanyol del segle”

Espanyol. Ha penjat la classificació dels últims 20 anys al vestidor per motivar als seus futbolistes i trencar la barrera dels 50 punts i pensa en Europa. “Si perdem, s’acaba el somni, però si guanyem, seguirà intacte” però si guanyem seguirà intacte”

Joan Francesc Ferrer ’Rubi’ ha comparegut aquest matí per valorar la prèvia entre l’Espanyol i l’Alavés de demà (RCDE Stadium, 13 h. El club blanc-i-blau persegueix enllaçar una segona victòria consecutiva, un fet, que només ha passat una vegada aquesta temporada quan els periquitos van guanyar al Vila-real (3-1) a casa i van aconseguir el seu primer triomf a domicili davant l’Osca (0-2). Ara la història es pot repetir si guanyen demà al conjunt basc després de sumar els tres punts a Montilivi. Un partit on el tècnic ha destacat que és l’últim tren per anar a Europa. “Ens visita l’equip que arriba setè i, si guanyem, ens posem a quatre punts d’ells. Al primer partit que perdem s’acaba el somni i, si anem guanyant, el somni queda intacte”, ha explicat el tècnic sobre el duel davant els bascos.

Rubi ha parlat també de l’afer Calzón i que espera les disculpes del Girona; de la motivació per assolir la tercera millor puntuació del segle XXI si iguala o supera els 50 punts i de la planificació futura.

Alavés.

“Estan fent una temporada espectacular i s’ho han merescut. És la continuïtat de la temporada passada. És un equip que es passa més la pilota que quan vam anar allà. És un futbol molt vertical i serà important les vigilàncies defensives en la pilota aturada i el seu contraatac”.

Superar la barrera dels 50 punts.

“Hem penjat la classificació dels últims 20 anys al vestidor per intentar que sigui el tercer millor Espanyol del Segle XXI. No és per pressionar els jugadors però ho volem. Si ho podem fer cal fer-ho. És important acabar bé la temporada per no generar dubtes i tenir una bona dinàmica per la següent”

Victòria a Montilivi.

“L’equip ha estat molt alegre aquesta setmana. Hem estat igual d’exigent que en setmanes anteriors però la victòria en un derbi ens ajuda moltíssim”.

Calzón.

“Són coses desagradables i el club com José Maria han dit que ens hem equivocat, jo també formo part del club. hem fet el que teníem que fer. demanar disculpes i un escrit. També m’agradaria que l’altra part es disculpés i tampoc em voldria que se’ns matxuqués més”.

Matemàtiques per Europa.

“Al final de temporada les càbales es poden desmuntar perquè el nivell competitiu de tots és elevat. Sé que guanyant a l’Alavés ens posem a quatre punts de qui va setè i no mirem més enllà”.

Alfa Semedo.

“Té molt bones condicions però tenim molts jugadors en les posicions de mig del camp i se’m va difícil donar-li una oportunitat i barrar el pas a un jugador que també està fent mèrits. No m’agrada parlar de fitxatge errat perquè encara queden partits”.

Descens.

“La por és lliure. Uns poden tenim més por o menys per una mateixa situació. Puc respectar a qui ho pensés que poguèssim baixa però no ho hem tingut mai. Ens costa guanyar però també perdre. El tema del descens no està oblidat matemàticament però estem convençuts que tenim qualitat de sobres per no partit. Dins no ho hem tingut mai”.

El futur de l’equip de cara a la temporada vinent.

“El present i el futur ha de ser el futbol base i és el que jo penso. No matar a un futbolista perquè s’equivoqui quan tinguin 20 anys. Es treballa molt bé la base. Però si fóssim capaços de tenir una economia de fer dos o tres retocs de molt nivell seria un projecte molt bonic i seria l’ideal”.

A terra de ningú.

“Prefereixo no jugar-me res a jugar-me el descens però sempre ens juguem alguna cosa: quedar el més a dalt possible. No permetré relaxació”.

Rosales i el seu futur.

“Prefereixo no parlar-ne perquè s’ha de fer a moltes bandes. Ell, el club d’on ve. Aquest cas és un fitxatge encertat”.

Llista de convocats.

“La convocatòria és exactament la mateixa que el dia del Girona. Lluís no pot venir per sanció, Hernán és un tema físic i Dídac és un tema tècnic i tàctic”, ha explicat el tècnic que ha presentat una llista de convocats amb 18 jugadors: Roberto, Diego López, Naldo, Óscar Duarte, Javi López, Rosales, Hermoso, Pedrosa, Víctor Sánchez, Darder, Melendo, Álex López, Marc Roca, Granero, Borja Iglesias, Sergio García, Puado i Wu Lei. Baixes: David López, Piatti, Ferreyra, Hernán lesionats, baixa per sanció Lluís López. Es queden fora per decisió tècnica Dídac Vilà i Alfa Semedo. Els dos primers ja van quedar descartats per l’anterior partit davant el Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)